Gisele Bündchen közösségi oldal szerelem látszat Tom Brady kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egyszer kaptak már szárnyra pletykák arról, hogy Gisele Bündchen és férjének kapcsolata folyamatosan romlik. Minden szóbeszéd ellenére a modell mással sem árasztja el a közösségi oldalakat, csak idilli családi életükkel, pedig mint tudjuk, a jól működő kapcsolat ismérve, hogy nincs túl sok nyoma...

Már a megismerkedésük sem volt zökkenőmentes. Gisele Bündchen És Tom Brady kapcsolatából majdnem semmi sem lett, ugyanis a férfi exe éppen terhes volt a sportoló gyermekével. A modell pedig szinte sokkot kapott ettől a helyzettől. Úgy tűnt azonban, hogy sikerült túltennie magát ezen, ugyanis 2009-ben összeházasodtak.

Forrás: Instagram/gisele

Azóta azonban folyamatosan röppennek fel pletykák arról, hogy a tökéletes életük csak látszat. Gisele Bündchen viszont kitart, hiába szólnak a hírek arról, hogy Tom Brady megcsalta őt, hiába vannak tele az újságok házasságuk válságával, ő marad az idilli képeknél. Egymás után jönnek a szenvedélyes csókot ábrázoló fotók, a boldog családi élet elkapott pillanatai, mintha csak egy reklám plakátja lenne az egész életük.

Forrás: Instagram/giselebundchen

Az ismerősök szerint viszont ezek a képek nem fedik a valóságot, de Gisele számára annyira fontos a látszat, és a két gyermekének boldogsága, hogy szinte minden felett szemet huny.

Könnyebb úgy tenni, mintha meglenne még az a tűz, mint beismerni, hogy valami nincs rendben köztük.

Így aztán valószínűleg még hosszú ideig fogja elárasztani a közösségi oldalakat szerelmük bizonyítékaival, pedig tudjuk, hogy az igazán boldog és erős kapcsolatnak nincs sok nyoma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.