Gáspár Laci: "ByeAlex nem akart velem dolgozni"

Forrás: rtl.hu -
X-Faktor barátság Gáspár Laci Morning Show ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex és Gáspár Laci az X-Faktornak köszönhetően lettek jó barátok, korábban ki nem állhatták egymást. Alex a tehetségkutatóra való felkérést is majdnem visszautasította Laci miatt.

"Alex nagyon nem akart velem dolgozni, miattam majdnem nem vállalta el a felkérést. Amikor megtudtam, hogy ő is benne lenne az X-Faktorban, én is elgondolkodtam azon, hogy letett-e ő már eleget az asztalra, hogy velem együtt zsűrizzen. Aztán nagyon kellemesen csalódtam benne, és ő is ugyanígy volt velem" - mesélte Gáspár Laci a Morning Show-ban, ahol Tóth Gabival vendégeskedett.

ByeAlex, Gáspár Laci Forrás: rtl.hu

ByeAlex sem volt jó véleménnyel Laciról, nagyképű celebnek gondolta őt. Aztán eltelt egy forgatási nap, és minden megváltozott. Laci azt mondta, az apukájához tudja hasonlítani Alexet, ő volt olyan, aki mindent őszintén elmondott mindenkinek, és semmi hátsó szándék nem volt benne. Mára olyan jó barátok lettek, hogy Laci bárhol megvédené Alexet.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.