A válóperek királynőjét kérte fel Angeline Jolie is

Brad Pitt Angelina Jolie Laura Wasser
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha van Hollywoodban nő, aki minden válást tökéletesen lebonyolít, az csakis Laura Wasser lehet. 

Nem volt kérdés, hogy az 1968-as születésű Laura Wassert kéri fel Angelina Jolie is a válásához. Laura már 9 évesen igen nagyhangú kislány volt, és roppant okos is, még Svájcban is tanult egy éven keresztül. Az első válás, amit sikeresen lebonyolított, az a sajátja volt. De sok hollywoodi sztár is neki köszönheti sikeres szakítását.

Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen

Laura ugyanis igazi nagyágyú: ügyfelei közé tartozik többek között Heidi Klum, Ryan Reynolds, Kim Kardashian, Ashton Kutcher és Gwen Stefani is. Sőt, a szintén elég kényes Johnny Depp-Amber Heard ügyben is érintett volt; ő képviselte a színészt.

Laura nem kedveli a botrányokat, csak a gyors, problémamentes, csendes válásokat. Szerinte a házasság végén felesleges dolog kiteregetni a szennyest. Angelina Jolie-val nem először "dolgozik" együtt: ő volt a színésznő ügyvédje akkor is, amikor Billy Bob Thorntontól vált el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.