Gáspár Evelin megmutatta új szerelmét

kiskutya sztárok Gáspár Evelin francia bulldog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Odáig vannak a rajongók Gáspár Győző lánya, Evelin legújabb szerelméért. Ez nem is csoda: az új jövevény iszonyatos édes!

Gáspár Evelin végre megmutatta új szerelmét, aki nem más, mint egy szupercuki francia buldog. Evelin az ölében fotózta a kisállatot már téli szerkóban, miközben a kutyus kissé ijedten leste a kamerát.

Puppy on board ⚠️ #frenchie

GE (@evelingaspar) által közzétett fénykép,

A lány francia buldogja elég különleges: világos szőre és világító szemei vannak. A rajongók is imádják az új jövevényt, és nem kételkedünk abban, hogy mostantól Evelin és húga, Virág is rengeteget posztolnak majd a kutyusról.

Evelin egyébként a nyáron nemcsak azt mutatta meg, mennyire lefogyott, de végre szerelméről is posztolt képet. Először a hatalmas csokorról készült képet tette fel közösségi oldalára, amit szerelmétől kapott, de persze egy közös képpel is meglepte a lány a rajongóit!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.