VV Lóri édesanyja nincs elragadtatva Dinától

Forrás: Instagram/Hornyák Dina -
VV Lóri VV Dina anya szerelem ValóVilág powered by Big Brother kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap párbaj nélkül adta fel a játékot VV Lóri, így már nincs esélye megnyerni a fődíjat, de ott van neki Dina, aki legalább akkora ajándék. Ugyan az egykori villalakó édesanyja nem így gondolja. Ő nincs elragadtatva fia választottjától.

Mindössze 43 napot töltött a villában VV Lóri, Dina még kevesebbet, de így is sikerült egymásba szeretniük. Ez is közrejátszhatott abban, hogy Lóri végül párbaj nélkül adta fel a játékot, így együtt lehet szerelmével, akiért az édesanyja nem rajong túlzottan. Lóri az első éjszakáját sem otthon töltötte, hanem Dinával, pedig bizonyára a családja is szerette volna látni.

Forrás: Instagram/Hornyák Dina

"Meg vagyok döbbenve. Nem hinném, hogy bármelyik fiús anyuka örömmel nézte volna végig, ami bent történt a fiammal. Dinát nem ismerem, először a stúdióban, a párbajon láttam.

Nem tudom, mit gondoljak róla, a tévében csúnyán beszélt, alpári volt,

ezúttal megszeppent, csendes kislánynak tűnt. Kell egy kis idő, hogy meglássuk a valódi énjét" - mondta a Blikknek az édesanya, aki szerint fia tovább bent maradt volna, ha nincs Dina. Lóri viszont reméli, hogy hamar elfogadja majd anyukája a szerelmét. "Nem fogom rátukmálni, hogy elfogadja Dinát, de nincs kétségem, szerintem kedvelni fogja" - mondta Lóri, akit azért is sokan kritizálnak, mert Dina nem olyan szép, mint az eddigi barátnői.

"Nem vagyok külcsínyes, Dinát gyönyörű lánynak tartom.

Nagyon rendben van, leginkább a cinizmusa az, amivel megfogott. Nem kertel, kimondja, amit ki kell. Ellentétben az eddigi barátnőimmel, akik csak buta plázacicák voltak" - mesélte az egykori villalakó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.