Gáspár Laci megrendítő dolgot árult el

siket nagyszülő család Gáspár Laci ének
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci bevallotta, soha nem kápráztathatta el hangjával nagyszüleit, mégpedig azért, mert siketek. Az énekes elárulta, csak nehezen tudott velük fiatalkorában kommunikálni, mert akkor nem akarta megtanulni a jelnyelvet, amit ma már nagyon bán.

Csodálatos tehetséggel van megáldva Gáspár Laci, de sajnos anyai nagyszülei soha nem hallhatták őt énekelni, ugyanis siketek. Az énekes bevallása szerint, ettől még érzékelik a melódiákat, és meg tudják mondani egy produkcióról, hogy az jó, vagy nem. Laci azt is elárulta, nagyon nehezen kommunikált velük fiatalkorában, mivel nem akarta megtanulni a jelbeszédet.

Forrás: Facebook/X-Faktor

"Kisgyerekként a szüleim sokszor kértek, hogy tanuljak meg jelelni, hogy könnyebben kommunikálhassak a nagyszüleimmel, de akkor a tesóimmal nem volt kedvünk hozzá. Nem is igazán értettük, miért kellene kézmozdulatokat tanulnunk.

De most, felnőtt fejjel már tudom, mekkora butaság volt így gondolkodni!

Azóta megtanultam néhány kézjelzést, ismerek szavakat, így a kommunikáció egyszerűbb velük, de még mindig nem tudom tökéletesen a jelnyelvet" - árulta el Laci a Blikknek. Hozzátette, nagyszülei egyszerűen érzik a zenét.

"Bár nagymamámék soha nem hallottak énekelni, mégis érzik és értik a zenémet.

Számomra is elképesztő, hogy ha látnak egy produkciót a tévében, annak ellenére, hogy nem hallják, meg tudják mondani, jól énekel-e az adott fellépő. Egyszerűen érzik a kisugárzását, az érzelmeit, a személyiségét. Nagyon büszkék rám, és a kezdetektől fogva figyelik a pályafutásom. Tudják, hogyan szólal meg egy-egy dalom" - mondta az énekes, aki most az X-Faktor zsűritagja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.