Aigner Lucia A konyhafőnök Aigner Szilárd RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aigner Szilárd családja nem nagyon szerepelt a nyilvánosság előtt, ám lánya, Lucia, nemsokára feltűnik az RTL Klub képernyőjén. A konyhafőnökben fog küzdeni a fődíjért!

Aigner Szilárd, aki az ország meteorológusaként vált ismertté, nyár elején hunyt el tragikus hirtelenséggel. Családja szinte soha nem szerepelt a nyilvánosság előtt, de most lánya hamarosan feltűnik az RTL Klub képernyőjén. Lucia A konyhafőnökben fog küzdeni a fődíjért.

Forrás: RTL Klub

Hétfőn új versenyzőkkel zakatol tovább az RTL Klub vetélkedője. Eddig kilencen jutottak a középdöntőbe, köztük Aigner Szilárd lánya is. Lucia egyetemista, jogot tanul, de a főzés is nagy szenvedélye, szerinte a gasztronómia igazi művészet. Legfőbb célja, hogy szakmailag még többet fejlődhessen és tanulhasson, a főzés az igazi életcélja – olvasható az adatlapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.