VV Zseraldin nem várta meg Tivyt, bepasizott

Forrás: RTL Klub -
VV Zseraldin VV Tivy kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Zseri vasárnap kiesett a ValóVilágból, és úgy tűnik nagyon hamar sikerült elfelejtenie a villabéli partnerét. Facebook-sátusza szerint ugyanis kapcsolatban él!

Nagyon sok forró pillanaton van túl VV Zseri, hiszen többször kielégítették egymást Tivyvel a takaró alatt. A srác ezekért az együttlétekért áldozta fel a barátnőjét, de viszonyuk nem tarthatott sokáig, ugyanis Zseraldin vasárnap kiesett a villából. Kikerülése után szinte egyből konfliktusba is került a lány Tivy exével, aki számon kérte rajta, miért a foglalt kolbászra repült rá.

VV Zseraldin bajban Forrás: RTL Klub

Zseraldin akkor is hangsúlyozta, a villában csak a szexről szólt a viszonyuk, de ez köztük nem egy kapcsolat. Ezt bizonyítja az is, hogy a lány nem sokat várt a pasizással idekint. Mindössze néhány napja van csak a villa falain kívül, máris komoly barátot talált - szúrta ki a Blikk. A lány Facebook-státusza ugyanis megváltozott, és immár kapcsolatban él az egykori villalakó.

VV Zseri: "Nem szeretném, ha miattam feladná a játékot"

Zseraldin és Mici egymás szavába vágva küzdöttek a Való Világ párbaján, ami végül a szőke nehézbombázó győzelmével zárult. A párbaj után a Life.hu riportere a kiesett Zserit faggatta jövőbeli terveiről, valamint Tivyvel való kapcsolatáról is. Nézd meg, mit válaszolt az egykori villalakó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.