Hajdú Péter és Havas Henrik a vasárnapi Frizbiben csapnak össze

Forrás: Showtime Hajdú Péterrel, Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Havas Henrik Frizbi beszólás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henrik indította a kettejük között kialakult vihart azzal, hogy keményen bírálta Hajdú Pétert, de természetesen a válasz sem volt lagymatagabb. Ezúttal szemtől szemben fogják tisztázni a nézeteltéréseket. Kemény vita van kilátásban.

Havas Henrik kendőzetlenül elmondta véleményét Hajdú Péter ATV-hez került műsoráról, és magáról a műsorvezetőről is, aki szerinte sem a nőkhöz sem a riporterkedéshez nem ért. Természetesen nem kellett sokáig várni Hajdú Péter válaszára, a műsorvezető több ízben is kifejtette, mit gondol a Tanár Úrról. A többi között azt mondta, Havas Henriknek csak feltűnési viszketegsége van.

Forrás: Showtime Hajdú Péterrel, Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Vasárnap este fog a tetőpontjára hágni kettejük összecsapása, ugyanis a Frizbiben szemtől szemben beszélik majd meg a problémákat. A beharangozó alapján pedig elmondhatjuk, nem lesz izgalmaktól és kemény beszólásoktól mentes a beszélgetés. Hajdú Péter egyenesen megkéri Henriket, hogy mondja el, szerinte ő miért nem jó. "Mondd el, miért vagyok sz*r" - tette fel a kérdést, amire Havas Henrik őszintén reagált. "Mert olyan hülyén nézel" - mondta a Tanár Úr.

Hajdú új műsora egyelőrenem teljesítette a hozzá fűzött eredményeket, kíváncsian várjuk, ez az összecsapás mennyire lesz népszerű.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.