Jakupcsek Gabriella többször elbizonytalanodott a házasságával kapcsolatban

Forrás: TMC -
házasság szerelem Jakupcsek Gabriella kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakupcsek Gabriella imádja a férfiakat, nőként és anyaként is, de ennek ellenére is voltak nehéz pillanatai. Ám ő ahelyett, hogy megúszta volna a dolgokat, inkább megküzdött velük. Hiába merült fel sokszor benne, feladja a házasságát, nem így lett.

Jakupcsek Gabriellának nem volt könnyű eljutnia oda, ahol most tart. Sokat küzdött azért, hogy sikeres televíziós legyen. Még az egyetemi évei alatt születtek meg a gyermekei, ő ennek ellenére befejezte az iskolát. Még ösztöndíjas is volt Párizsban ezidő alatt, de semmi nem okozott nekik problémát, mindent meg tudtak oldani.

Forrás: TMC

A nagy összetartás ellenére az első házassága véget ért, és egy jó darabig Gabi életének a két fia volt a legfontosabb főszereplője. A híres tévés már ismert emberként találta meg újra a szerelem, ami egy kislányt is hozott az életébe, bár Gabi mindig fiús anyukának gondolta magát. "Egy nő akkor engedi el az ágat, ha megkapaszkodik egy másikban. Egy fiúról ez nem mondható el" - mondta a Story Magazinnak Gabi, hozzátette, számára a család óriási támogatást jelent, és imádja a férfiakat annak ellenére, hogy egyszer elvált. Mostani kapcsolata sem egyszerű, de mindent megtesznek azért, hogy működjön. "Ádámmal az elmúlt két évtizedben rengeteg kompromisszumot kellett hoznunk, hogy ma is boldogan éjünk.

A házasság óriási játszma, és nem egyszer felmerült bennem pillanatokra: feladom

- ám erre soha nem került sor" - árulta el a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.