Kim Kardashian nem szelfizik többé

Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP -
szelfi kim kardashian rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegszer robbantotta fel az internetet Kim Kardashian: hiányos öltözékekben fotózkodott, gyönyörű ékszereket öltött magára, és úgy általában, szinte minden percét megörökítette és megosztotta. Azonban minden megváltozott, miután októberben kirabolták. Nem lesznek többé szelfik.

Kim Kardashian egy valóságshow-sztár, ennek megfelelően nem idegenkedik attól, hogy megossza életének minden pillanatát a rajongóival. Közösségi oldalait elárasztották a különböző szelfik, amiket sokszor ruha nélkül készített. Hencegett a csodálatos ékszereivel, milliókat érő ruhadarabjaival és a tökéletes családi életével. Azonban októberben kirabolták a sztárt, és ezzel egy új korszak veszi kezdetét.

Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

Kim Kardashiantól milliókat érő ékszereket tulajdonítottak el, a saját lakosztályában támadták meg őt. Nagyon megviselte a sztárt a kirablása, bár sokak szerint nagyon gyanúsak a körülmények. Mindennek ellenére Kim Kardashian úgy döntött, nem lesz többé az Instagram egyik királynője. A barátai szerint is nagyon sokat változott Kim, már bulizni sem nagyon jár!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.