Alexandra Diamond Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minap arról írtunk: Nagy Alekosz révbe ért! Az egykori valóságshow-győztes végre oltár elé áll szerelmével, Bettinával. Nos, azóta mintha kicsit másképp alakulnának a dolgok... 

Az egykori valóságshow-győztes kapcsolati státusza egyedülálló lett a Facebookon, az eljegyzés hírét követően pedig nem sokkal a közös képek eltűntek mind az ő, mind pedig a (volt) menyasszony Betty oldaláról. Ráadásul az utóbbi napokban egy újabb lány tűnt fel Alekosz társaságában. Molnár Alexandra, vagy ahogyan felnőttfilmes művésznevén ismerik Alexandra Diamond, aki a következőt tette közzé a Facebookon:

"Ezzel a képpel szeretném megosztani veletek, amit már nem tudok magamban tartani tovább. Úgy döntöttünk, hogy Alekosszal összeköltözünk! Kapcsolatunk nem új keletű, régóta fontolgatjuk ezt az elhatározást. Nem tudjuk mit hoz a jövő, de most jól érezzük magunk!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.