18 éve került adásba a Barátok közt első része

sorozat Barátok közt akkor és most születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mátyás király téren 18 évvel ezelőtt indult el az a szövevényes sorozat, ami Magyarország egyik legnépszerűbb telenovellája lett. A Barátok közt azóta töretlenül tartja ezt a pozíciót, habár jó pár szereplő kicserélődött, vagy eltűnt az évek alatt. Összegyűjtöttük, hogy néznek ki most az első évad szereplői!

Rengetegen rajonganak a Barátok köztért, ami éppen ma 18 éve költözött be a magyarországi családok otthonaiba. A Mátyás király téren élő családok kálváriáját bemutató sorozat minden hétköznap jelentkezik az RTL Klubon, és a csaknem két évtized alatt számos színész játszott benne hosszabb-rövidebb ideig. Rengeteg alapszereplőtől kellett elbúcsúznunk az évek során, és van olyan karakter is, akit több színész formált meg a sorozatban.

Szinte nincs is olyan ember, aki ne látott volna részeket a telenovellából, amit még 2013-ban is jóval több mint 1 millió néző követett, akkorra pedig már alaposan kicserélődtek a sorozat szereplői. Szinte már nem is emlékszünk az első évad karaktereire, ami nem is csoda, hiszen az első rész pontosan 1998. október 26-án került adásba. A születésnap alkalmából összeszedtük, hogyan néztek ki akkor, és hogy festenek most az első évad szereplői.

/1610/18__v2016102614113

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.