Lilu az utóbbi időben nagyon keveset van a családjával

Forrás: Instagram / Lilu -
műsorvezető Keresem a családom család utazás Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos édesanya sokszor nagyon nehezen viseli, hogy olyan kevés ideje marad a szeretteire. 

A Keresem a családom műsorvezetőjeként Lilu szomorú történeteket, emberi tragédiákat is megismerhet. A sok utazással azonban kevés ideje marad a családjára, akik bár nagyon hiányolják a sztárt, mégis megértik a munkáját - írja a hot! Magazin.

Forrás: Instagram / Lilu

"Van egy családom, akik szeretnek, akik várnak haza, azt a munkát csinálhatom, amire büszke vagyok. Nincs nálam szerencsésebb ember a Földön. Maradéktalanul boldog vagyok, hálás és elégedett. Nem is tudom, hogy ilyen egyensúlyban mikor voltam. Nincs olyan, hogy ne beszéljek a családommal. Jó tudnom, hogy mire jövök haza, hogy várnak, hogy jól vannak" - nyilatkozta a műsorvezető.

Megmentette házasságát Lilu és férje, Laci

Sokan harmadikat és válást emlegettek. A szép műsorvezető akkor nem nyilatkozott a magánéletéről, most pedig úgy tudni, minden rendben van közöttük, de ezt sem ő, sem a párja nem erősítette meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.