Hosszú évek óta tartó háborúban van egymással Naomi Campbell és Tyra Banks

Forrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2007 BEimages. No use without permission./J. Berliner/Bei/Bei/Shutterstock -
Tyra Banks modellháború Naomi Campbell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 90-es évek óta tart a háború a két világhírű szupermodell között. Tyra Banks sosem bocsát meg Naomi Campbellnek.

Bár Naomi és Tyra nem egyszerre kezdték a szakmát, ugyanis a párductestű Campbell már jóval korábban befutott, mint kolléganője, mégis hasonló sikereket értek el.

A 90-es években feltörő Banks egy párizsi divathéten találkozott először Naomival, akiről már akkor köztudott volt, hogy borzalmas természettel rendelkezik. Az addig egyedüli afroamerikai modellként dolgozó Campbell komoly vetélytársra akadt a gyönyörű és szupertestű Tyra személyében, amire Naomi szörnyen féltékeny volt.

Pokollá tette fiatalabb kolléganője életét, aki azóta sem hajlandó fálylat borítani a múltra.

Naomi Campbell Tyra Banks Forrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2007 BEimages. No use without permission./J. Berliner/Bei/Bei/Shutterstock

"Közölték Naomival, hogy üljön le a popójára, leáldozott neki, mert itt egy bájosabb, fiatalabb, frissebb lány, vagyis én. Ezután mindenben alám tett, volt, hogy kirúgatott a munkákból. Életem legszörnyűbb időszakait okozta. Megértem, de képtelen vagyok elfogadni."- tudta meg a hot!.

Tyra szerint, mivel neki már van családja éskisbabája ő nyert a 12 éve tartó végeláthatatlan harcban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.