Hihetetlenül jól áll Tyra Banksnek a rövid haj

Forrás: Instagram/ Tyra Banks -
Tyra Banks modell frizura szexi Sports Illustrated Victoria's Secret rövid haj változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tyra Banks nagy lépésre szánta el magát: rövid hajat vágatott. A modell jó döntést hozott, hiszen hihetetlenül jól áll neki az új frizura.

Tyra Banks, saját bevallása szerint, régóta kacérkodott a gondolattal, hogy levágatja a hosszú haját. „Hosszú aranyló hajam volt, mindenki erről ismert engem - így nem mertem megválni tőle. De mostanában a nagy márkák is változtatnak: sokan már nem a klasszikus, hosszú hajú modelleket keresik. Ez volt az utolsó lökés, hogy meghozzam a nagy elhatározást! Eljött az én időm!" – nyilatkozta lelkesen Tyra Banks, aki néha smink nélkül fotózkodik.

Forrás: Instagram/ Tyra Banks

Mióta megvált hosszú tincseitől, rengeteg gyönyörű fotót posztolt magáról a modell, úgy látszik, ő maga is elégedett az eredménnyel. A híresség egyébként azt is elmesélte a People magazinnak, hogy anyukája már régóta bíztatta őt arra, hogy vágassa le a haját. Instagram oldalán az egyik rövid hajjal pózoló képe alá ezt írta a modell: „Anya, végre megtettem!"

Forrás: Instagram/ Tyra Banks

Megválik hosszú tincseitől Ördög Nóra

Ördög Nóri meglepő bejelentést tett Az ének iskolájában. A műsor igazgatónőjét megihlette az egyik felvételiző diáklány, aki rövid, fiús hajat viselt, pont olyat, mint korábban Nóri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.