Vásáry André nemrég szakított, de nagyon vágyik a szerelemre

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
TV2 Sztárban sztár versenyző Vásáry André
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vásáry André a Sztárban sztár című műsorral újra reflektorfénybe került. Hétről hétre bebizonyította, hogy a komolyzenét képviselő énekeseknek is van helye egy ilyen jellegű show- műsorban. Bár a legutolsó adásban neki kellett búcsúznia, mégsem szomorú, reményekkel telve tekint a jövőbe.

Vásáry Andréról keveset lehet tudni, főleg ami a magánéletét illeti. A hot! Magazinnak viszont engedett némi betekintést féltve őrzött privát szférájába. Elmesélte, hogy ő egy rendkívül harmonikus ám pörgős életet élő ember, aki rettenetesen szeret szeretni és bár nemrég ért véget egy komoly kapcsolata, nagyon vágyik a szerelemre.

"Olyan vagyok, mint egy versenyló, aki folyamatos terhelést igényel. Az élet akkor jó, ha zajlik, és jelenleg van dolog bőven, amiért nagyon hálás vagyok. Szeptemberben kezdtem a Zeneakadémián, ami egy új fejezete az életemnek, mellette igyekeztem helyt állni a műsorban, amit egyébként imádtam. És ez valószínűleg meglátszott, mert jó visszajelzéseket kaptam a nézőktől. Persze voltak negatív megjegyzések is; megmosolyogtat, ha sértő kritikát kapok, nem veszem fel, többnyire sikerül kizárnom őket."

Fotó: Szabó Gábor - Origo

André elmesélte azt is, hogy családja mellett volt szerelme is végig izgult érte a műsor alatt. Bár a párkapcsolat nem működött, a szoros barátság mégis megmaradt köztük.

"Még januárban mentünk szét a párommal, de van köztünk egy kötelék, amit nem lehet elszakítani, de azt nem tudom, hogy van-e még közös utunk.

Vágyom a szerelemre, vagy vele vagy mással.

Várom, hogy újra átéljem azt az érzést, amit a szerelem kínál, hiszen szerelmesnek lenni egy csodálatos állapot."- vallotta be az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.