Hajas László ezt gondolja Zsidró és Dobó Kata kapcsolatáról

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Zsidró Tamás Dobó Kata Hajas László szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy Dobó Kata és Zsidró Tamás egymás oldalán találták meg a boldogságot. Még Hajas Lacit is, aki mindkettőjüket jól ismeri. Zsidró Tamás nemcsak a kollégája, hanem a barátja is, Dobó Katával pedig ő is élt egy darabig párkapcsolatban.

Egy ideig csak rebesgették, hogy egy párt alkot Dobó Kata és Zsidró Tamás, de nem sokkal később kiderült, a hír igaz. A mesterfodrász nyilatkozott arról, hogy ő és a szépséges színésznő egymásra találtak, és nem is lehetnének boldogabbak. A kapcsolatuk előtti időszak mindkettőjüknek nehéz volt, hiszen Zsidró Tamás 16 év házasság után vált el a feleségétől, és Dobó Katának is lezárult a kapcsolata.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Kapcsolatuk barátságból érlelődött szerelemmé, hiszen elég régóta ismerték már egymást, még Hajas Lacit is meglepte, hogy összejöttek. Egykor ugyanis ő is egy párt alkotott Dobó Katával, de természetesen nagyon örült, hogy barátja megtalálta a boldogságot.

"Bevallom őszintén, nagyon meglepődtem, amikor elárulta, hogy együtt vannak.

Mindkettőjüket ezer éve ismerem, barátaimnak nevezhetem őket, de eszembe sem jutott, hogy egymásra találnak" – mondta a Bestnek Hajas Laci, akivel Zsidró Tamás közölte a hírt.

"Talán furcsán fogadtam elsőre,

de ez nem annak köszönhető, hogy Kata a párom volt. Nagyon sok idő eltelt azóta, így szó sincs féltékenységről vagy irigységről, egyszerűen csak furcsálltam. Aztán láttam, hogy Tamás mennyire boldog, hogy újra mosolyog, és ez a legfontosabb" – véli a mesterfodrász. Hozzátette, szerinte összeillenek, mert nagyon hasonló a személyiségük.

Ők a világ leggazdagabb sztárjai - repkednek a milliárdok http://www.life.hu/sztarok/20161026-a-vilag-leggazdagabb-sztarjai-leonardo-dicaprio-es-tom-hanks-milliardos-fizetesek.htmlFelfoghatatlan gazdagság és luxus – a hollywoodi hírességek életét talán így lehet a legjobban jellemezni. Ezek a világsztárok rengeteget dolgoznak, ám munkájuk sokszorosan megtérül: több milliárd dollárt tudhatnak a számlájukon évente. Egy-egy csinos ruha vagy a méregdrága autó meg sem kottyan nekik, ami nem meglepő ezekkel a fizetésekkel. Íme, az évente legjobban kereső celebek listája. TV + SztárokOrigoGalla Miklós mindenkinek megmutatta alsógatyájáthttp://www.life.hu/sztarok/20161028-galla-miklost-alsogatyaban-fotoztak-le.htmlGalla Miklós humoristától ha jól belegondolunk, tulajdonképpen nem is olyan meghökkentő lépés, hogy közzétesz magáról egy alsónadrágos fotót. Ennek ellenére abszurd látványt nyújt az öltözője közepén, fecskéjében a kissé megszeppenve álló komédiás. TV + Sztárok--VV Vivi hisztirohamot kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20161028-vv-vivi-kiborult-es-hisztizni-kezdett.htmlVV Vivi többször bizonyította már, hogy vele nagyon nehéz lehet együtt élni. Ezúttal viszont igent messzire ment... TV + SztárokOrigoÍgy néz ki most Oláh Ibolya http://www.life.hu/sztarok/20161028-olah-ibolya-friss-fotot-posztolt-a-facebook-oldalara.htmlOláh Ibolya nem használja olyan intenzitással a közösségi oldalakat, mint a többi közszereplő, kifejezetten ritkán rak ki magáról fotót. Néhány órával ezelőtt azonban frissítette a profilképét, és meg kell állapítanunk, hogy szinte semmit nem változott. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKeresztes Ildikó gyászol - Telefonon kapta a szörnyű hírthttp://www.life.hu/sztarok/20161028-keresztes-ildiko-enekesno-a-tv2-star-academy-zsuritagja-gyaszol-elhunyt-az-edesapja.htmlA férfi bár idős volt, alapvetően jó egészségnek örvendett, ezért Ildikót sokkolta az édesapja halálhíre. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoBorvörös rúzs és mély dekoltázs: Tóth Andi stílust vált?http://www.life.hu/sztarok/20161027-borvoros-ruzs-es-mely-dekoltazs-toth-andi-az-x-faktor-gyoztese-stilust-valt.htmlTóth Andi már közel sem az a szende kislány, akinek anno megismertük: erre pedig a legutóbbi, közösségi oldalára feltett fotó a bizonyíték. Az énekesnő dögösebb, mint valaha! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.