Péter Szabó Szilvia elárulta, hogyan élte meg a terhességet

Forrás: Facebook/Péter Szabó Szilvia -
Péter Szabó Szilvia interjú szülés énekesnő kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves énekesnő nem is lehetne ennél boldogabb, hiszen éppen első gyermekét várja. A gyönyörű kismama teljesen kivirult a terhessége alatt, melyről több fotót is megosztott a közösségi oldalán. Bár sokan már a várandósság első heteiben a pihenést választják, a sztár büszkén állt színpadra a pocakjával. Szilvi határozott elképzelésekkel várja az anyaságot, és már most tudja, mit szeretne majd megtanítani a kislányának. 

Hamarosan megérkezik a gyermeked. Hogyan éled meg a terhességet?

Fantasztikus ez az egész. Imádom! Mindig is sejtettem, hogy ez egy kis csoda, de azt nem gondoltam, hogy ennyire. Alig várom, hogy végre velünk legyen.

Forrás: Facebook/Péter Szabó Szilvia

Te is megszenveded a várandósság szokásos tüneteit?

Szerencsésnek érzem magam, hiszen nem voltak rosszulléteim, és egyéb kellemetlen tüneteim sem. Most már a vége felé azért minden sokkal nehezebben megy, de nem bánom.

Mesélj, kérlek. Mi volt az első gondolatod, amikor megtudtad, hogy gyermeket vársz?

Miután elvégeztem otthon egy tesztet, ami pozitív lett, végigszáguldott rajtam egy csodálatos érzés, hogy anya leszek. Sírva fakadtam a boldogságtól, jobban mondva zokogtam, aztán az édesanyám is, akit azonnal hívtam a nagy hírrel.

Sokat dolgoztál a terhességed alatt. Tudatosan döntöttél amellett, hogy nem hagyod abba az éneklést?

Forrás: Facebook/Péter Szabó Szilvia

Kislányt hordasz a szíved alatt. Mit gondolsz? A párod vagy inkább te leszel az, aki jobban elkényezteti a csöppséget?

Édesanyaként mi lesz a legfontosabb, amit meg szeretnél tanítani a gyermekednek?

Ez nehéz kérdés, mert evidens, hogy mindent. Több millió dolog van, amit szeretnék megtanítani neki.

A nevét eldöntöttétek már?

Persze! De egyelőre még nem szeretném elárulni. Legyen meglepetés.

Forrás: Facebook/Péter Szabó Szilvia

Szakmailag mit tervezel? Sokáig szeretnél otthon maradni a picivel?

Rengeteg dolgot tervezünk a jövőre nézve. Sok meglepetéssel, új dalokkal, a koncerteken új látvánnyal várjuk majd a rajongókat. Természetesen első a kislányom, akivel szeretnék az első 5-6 hónapban otthon lenni, aztán majd szépen lassan visszaállok a munkába.

Péter Szabó Szilvia: „Tudom, hogy a szülés fájni fog”

„Nincs bennem pánik, de azt tudom, hogy a szülés borzasztóan fájni fog. Mégsem félek, mert tudom, ez az ára, hogy világra segítsek egy új életet, ami maga a csoda. Fontos, hogy a keresztnév ne legyen túl hosszú, ne lehessen gúnyolódni vele majd az iskolában, és persze a jelentésére is figyelünk. Szerintem a szülés pillanatában fogunk határozni” – nyilatkozta korábban az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.