Ez ám a tempó: eljegyzésre készül Harry herceg?

sztárok Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alighogy megtudtuk, ki Harry herceg új kedvese, máris arról szólnak a hírek, hogy Vilmos öccse már a gyűrűvásárláson gondolkodik. Nem semmi ez a pasi!

Meghan Markle színésznő lehet az igazi? A jól értesültek szerint erre minden esély megvan, a szépség és a herceg kapcsolata ugyanis kifejezetten komoly.

Forrás: AFP/Justin Tallis

A 32 éves herceg, akit nemrég a legvonzóbb trónörökösnek választottak, a színésznővel állítólag két hónapja randizik: Harry már bemutatta kedvesét apjának, Károly hercegnek is – állítja a magazin. „Harrynek komoly szándékai vannak a lánnyal, és Meghan is hasonlóképp gondolkodik. Remekül megvannak, sok közös van bennük, jól alakulnak a dolgok” – állítja a pár egyik ismerőse.

Markle egyébként a Northwestern Egyetemen végzett, és ő a The Tig nevű életmódoldal alapítója, valamint a nagyon népszerű Suits sorozat egyik főszereplője. A palota még nem kommentálta a történteket, magánügyekben nem hajlandóak nyilatkozni, és hasonlóképp nem szólalt még meg a színésznő képviselője sem.

Forrás: Facebook/MeghanMarkleFanPage

Egy azonban biztos: ha ez a frigy létre jön, Katalin hercegnőnek komoly ellenfele akad. Meghan szépsége vetekszik Vilmos feleségéével, komolyan segíti különböző segélyszervezetek munkáját, és a stílusa is kifogástalan. Biztosak vagyunk benne, hogy legalább annyit fognak beszélni róla, mint a hercegnőről – ha nem többet...

VV8: Ilyen fejjel nézte vissza VV Evelin villabeli szexeit (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161101-valovilag8-evelin-visszanezte-aurelioval-a-belevaloban-villaszexeit-somaval.htmlAureliónál vendégeskedett a BeleValóVilágban VV Evelin. A villalakóból lett műsorvezető szembesítette a lányt azzal, hogy sokkal több hallatszott takaró alatti beszélgetéseikből, mint gondolta. TV + Sztárok--Gyönyörű fotón Zuckerberg és családja: vikingek és a kis sárkánybébihttp://www.life.hu/sztarok/20161101-mark-zuckerberg-csaladi-foton-vikingeknek-oltoztek.htmlMark Zuckerberg és családja vikingeknek öltöztek Halloween alkalmából. TV + Sztárok--A hetedikről dobta ki férje a magyar színészőthttp://www.life.hu/sztarok/20161101-a-hetedikrol-dobta-ki-ferje-a-magyar-szineszot-geczy-dorottyat.htmlHavas Henrik az ATV-n futó Henrik angyalaiba hívta meg beszélgetni Géczy Dorottyát, ahol a művésznő a férjeiről is mesélt. TV + SztárokOrigoKompromittáló dolgokat osztott meg VV Evelin Somával – Ez lett a veszte? (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161031-a-valovilag8ban-evelin-somaval-arcpirito-dolgokat-osztott-meg.htmlAzt már megszokhattuk, hogy Evelin, miközben Somával játszadoztak, folyamatosan mocskos dolgokat suttogott a fiú fülébe. A lány a kiesése után a Life.hu-nak elárulta, nem gondolta, hogy a nagy testvér ezeket is hallja. Hát pedig, de. TV + SztárokOrigoKözöttük már biztosan ott van A Konyhafőnök győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20161031-a-konyhafonok-gyoztese-kozuluk-kerul-ki.htmlA középdöntő első része hétfő este lezárult és ismét két versenyzőtől búcsúzott a zsűri, így már csak 10-en küzdetnek a tízmillió forintért. TV + Sztárok--Ezért büszke kisebbik lányára Mónika – Nézd, mekkorát nőtt Olívia!http://www.life.hu/sztarok/20161031-erdelyi-monika-kislanya-elso-lett-a-kazinczy-olvasasi-versenyen.htmlA Facebookon osztotta meg örömét az Édes élet sztárja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.