Unokahúgával meztelenkedik a barbadosi popdíva, Rihanna

Forrás: Instagam/badgalriri -
fotó meztelen kislány Rihanna énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a szexi énekesnő nem akart rosszat, mégis kissé kiakasztotta a rajongóit legújabb fotójával. 

Rihannát annyira elöntötte a büszkeség aprócska unokahúga miatt, hogy le is dobta a felsőjét. Az énekesnő – aki 2014 eleje óta tetszeleghet a nagynéni szerepében – egy fürdőszobában látható a kislánnyal, méghozzá pucéran. A sztár még egy puszit is adott kedvenc családtagjának, ezzel is bizonyítva, hogy mennyire odáig van a csöppségért.

Forrás: Instagam/badgalriri

A kommentelők többsége azonban nem volt annyira oda a fotóért. Több édesanya szerint nem normális, hogy egy ilyen kicsi lánnyal szájrapuszizik, méghozzá egy kádban. Ezzel a témával már több híresség is "megütötte a bokáját", például Berki Krisztián is, aki hasonló fotót tett közzé a közösségi oldalán.

Ez a szájrapuszi nem az a szájrapuszi

A Life.hu olvasóit is megkérdeztük erről, a szavazók több mint fele elfogadhatatlannak tartja ezt a fajta szeretetkifejezést.

Téged zavarnak az ilyen fotók?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.