Bereczki Zoltán kisfiú gyerekvállalás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családban szeretne élni, és egy kisfiúnak is örülne, bár a párkapcsolat egyelőre várat magára...

A népszerű színész-énekes karrierje szárnyal. Országszerte koncertezik, főszereplője és producere a Lepkegyűjtő és a Pillanatfelvétel című daraboknak, ráadásul még a Sztárban sztár zsűritagja is. Ezeknek köszönhetően Bereczki népszerűsége az egekig szökött.

Bereczki Zoltán interjú Fotó: Mudra László - Origo

Azonban a sikerek mellett akkor érezné tökéletesnek az életét, ha még egy kisfiúval is megáldaná a sors. Ehhez viszont egy komoly párkapcsolatra lenne szükség, ami még jelenleg nincs az életében. Természetesen a híres énekes körül szebbnél-szebb hölgyek legyeskednek, ám Zoli nem akarja elsietni a dolgokat. A csajokra eddig is szakított időt, sok lehetőség adódott, amivel élt is, de most már

ennél valami komolyabbra vágyik.

– tudta meg a hot! Magazin.

„Lesz még valaki, akivel együtt fogok élni, családban képzelem el az öregkorom!" – mesélte Bereczki.

” Forrás: Facebook/Bereczki Zoltán, fotó: Éder Vera

Elmondása szerint már kiélte magát, ezért a 40 évesen egy mély és

tartós kapcsolatra vágyik.

A nagy őt még ugyan nem találta meg, de úgy gondolja, benne van a pakliban, hogy legyen még egy gyermeke, egy családja. Kislánya, Zorka, kárpótolja minden magánéleti nehézségért, de ettől függetlenül nem szeretne egyedül megöregedni.

"Nem gondolom, hogy mostantól örökké az agglegények életét kell élnem".

A zenei producer azt is elárulta, hogy számára nem a gyermek neme a fontos, csak az egészség. De mivel már van egy kislánya, így

örülne, ha egy kisfia is lehetne.

Azért is, mert családjában ő az utolsó Bereczki, ezért ha fia születne, akkor tovább tudna élni a „Bereczki" családnév. Ám Zoliban nincsenek ezzel kapcsolatos kényszerek, ugyanis kislányával különlegesen jó kapcsolatot ápolnak, nagyon szeretik egymást. Lánya gyakran az újja köré csavarja apukáját, ezért ha nem lesz többé gyermeke, akkor is bőven elégedett az életével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.