Lajtai Kati kisfia Kinter Oszkár karján pihent az interjú alatt

Kinter Oszkár Lajtai Kati kisbaba Budapest Voices
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lajtai Kati kisfiának nem tetszett az interjú, de Kinter Oszkár kezében jobb belátásra tért a kicsi.

Jó hangulatban mesélt Lajtai Kati a családi életéről. Az énekesnő minden percét a 4 hónapos kisfia, Máté tölti ki. A folyamatos együttlét ellenére Kati nem vágyódik el a családi közegből, így csajos programon sem vett részt a kicsi születése óta.

Még nem is jött el a vágy. Még nagyon jól elvagyok a mi hármunk kis miliőjében" - mesélte Kati boldogan.

Az énekesnő azonban le sem tagadhatná, hogy kisfia zenét kedvelők körében nő fel, hiszen a szokásos gyerekdalok helyett sajátos ízléssel rendelkezik. Az átlagostól eltérő módon, Máté esténként a bulizósabb, ritmusosabb zenéket hallgatva érzi jól magát, míg a délelőtti órákban lágyabb dallamokat hallgat szívesebben.

Stevie Wonder, Emil.RuleZ!, és a Budapest Voices is a kedvencei közé tartoznak. Ezek mellett a

mély, markáns férfi hangot szereti,

ami az interjú alatt is kiderült. Kati kezében már kezdett nyűgössé válni a csöppség, ám Kinter Oszkár a vállára helyezte, ahol azonnal megnyugodott. A beszélgetés végéig meg sem szóltalt, láthatóan jól érezte magát. Oszkár egyébként szintén néhány hónapja lett apuka, így gyakorlott mozdulatokkal vette át a csöppséget édesanyjától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.