Ashley Olsen egy 28 évvel idősebb pénzes pasival van együtt

Forrás: AFP -
párkapcsolat szerelem Ashley Olsen korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashley Olsen új párja 28 évvel idősebb nála, de őket ez láthatóan nem zavarja.

Ha testvérének lehet 17 évvel idősebb férje, akkor Ashley-nek is

belefér ez a 28 év.

Ashley Olsen megerősítette a róla szóló pletykákat: tényleg románcba kezdett Richard Sachs-szal. A 30 éves színésznő nem bírt magával, és nyilvánosan csókolta meg az 58 éves műkereskedőt egy kosárlabda meccsen szerdán, így hamar szárnyra kaptak a róluk szóló hírek- írja a DailyMail.

Ashley Olsen és Richard Sach Forrás: AFP

A pár még csak két hete van együtt, de a meccsre már együtt érkeztek Mary-Kate, és férje Olivier Sarkozy kíséretében. Nem ültek szorosan egymás mellé a párok, de olyan távolságban voltak, hogy lencsevégre kaphassák őket együtt. A két szerelmes pár

önfeledten turbékolt,

tudomást sem véve a környezetükről, illetve a fotósok kattogtatásairól. Ashley életében nem ez az első alkalom, hogy jóval idősebb pasival kezd. Legutóbb nyáron láthattuk egy 59 éves férfival, George Condo színésszel randizgatott.

Zséda törődik az alakjával, de sosem sanyargatja magát http://www.life.hu/sztarok/20161109-zseda-a-ferjeben-talalta-meg-az-igazit-maganeleterol-vallott-a-csodaszep-enekesno.htmlA magyar könnyűzene meghatározó előadója négy év után új stúdióalbummal rukkolt elő. A csodaszép énekesnő ezúttal a szerelemre helyezte a hangsúlyt, mely elmondása szerint mindig is fontos dolog volt az életében. Karrierjéről és magánéletéről beszélgettünk a többszörös Artisjus-, Fonogram- és EMeRTon-díjas Zsédával. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVálságos helyzetben segített Bereczkinek a Sztárban Sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20161111-bereczki-zoltannak-valsagos-helyzetben-segitett-a-sztarban-sztar.htmlHamarosan véget ér a Sztárban sztár, a TV2 egyik legszórakoztatóbb műsora. Bereczki Zoltán, az első széria győzteseként átérzi a versenyzők helyzetét, bár neki sokkal többet adott az a műsor a puszta győzelemnél. Válságos helyzetében sokat segített rajta a produkció.TV + Sztárok--Megköpködték Lilut http://www.life.hu/sztarok/20161111-lilu-a-keresem-a-csaladom-forgatasan-kerult-kinos-szituacioba.htmlAz RTL Klub sztárja újból útnak indult, hogy egymástól elszakított családokon segítsen. Az egyik forgatási napon azonban nem várt dolog történt. TV + Sztárok--Egy férfi Kate Middleton életében, akiről szinte semmit nem tudunkhttp://www.life.hu/sztarok/20161111-james-middleton-mindig-testverei-arnyekaban-elt.htmlKate Middleton közeli kapcsolatban áll egy férfival, akiről eddig alig lehetett hallani. TV + Sztárok--Zalatnay Cini: “Lehet, hogy apám helyett kellett börtönbe mennem”http://www.life.hu/sztarok/20161111-zalatnay-sarolta-ugy-gondolja-apja-helyett-kellett-bortonbe-mennie.htmlZalatnay Sarolta közel a 70-hez számot vetett eddigi életével, ami rengeteg hullámvölggyel volt tele. Sokat gondolkozott azon, hogy miért kellett ennyit bűnhődnie és arra jutott, lehet, hogy édesapja helyett kellett börtönbe mennie.TV + Sztárok--Rajongói ostrom várta az X-faktor versenyzőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20161111-gorbunov-dmitrijt-elleptek-a-csajok.htmlTini lányok hemzsegtek a tehetséges Gorbunov Dmitrij körül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.