Nem teljes Liptai Caludia és Pataki Ádám boldogsága

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
házasság válás kisbaba Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy öröm a kis Marcell születése  a Pataki családban, de van egy dolog, ami beárnyékolja az újdonsült család boldogságát.

Pataki Ádám, Liptai Claudia kedvese még nem tudott elválni a feleségétől, pedig már egy éve annak, hogy beadták a válókeresetet – írja a Bors. A lap úgy tudja, hogy Ádám felesége minden eszközzel azon van, hogy lassítsa a folyamatot. Egy bennfentes úgy nyilatkozott, hogy Claudia kedvese igazi úriember, nem rövidítené meg a gyerekeit anyagilag, nagyon szereti őket, sokat találkoznak, szépen gondoskodik az ikerlányokról. Nem arról van szó tehát, hogy a pénzen veszekednek.

Liptai Claudia és Pataki Ádám Fotó: Marton Szilvia/Origo

A válóper lassúságát az okozhatja, hogy Ádám felesége nagyon rosszul viseli azt, hogy a férfi új életet kezdett, ami ráadásul a nyilvánosság előtt zajlik. A házaspár kapcsolata valószínűleg nem Caludia miatt romlott meg, már korábban is voltak problémáik: hol együtt voltak, hol nem. Egy válóper azonban évekig is elhúzódhat, amennyiben az egyik fél nem akarnak kötélnek állni.

A lap próbálta megszólaltatni a feleséget is, de nem érték el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.