Meghan Markle Katalin hercegné Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné őszintén megmondta a véleményét Meghan Markle-lel kapcsolatban.

A királyi család rajongói nagyon örülnek, hogy talán végre Harry is révbe ér Meghan Markle mellett. A fiatal herceg egy nyílt levélben vallotta be, hogy minden hír igaz a színésznővel kapcsolatban, valóban együtt vannak már hónapok óta. Nem csak egy párt alkotnak, de komolyan is tervez a szépséggel.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Végre sógornője, Katalin is találkozott a család lehetséges új tagjával, aki gyorsan összegezte is a véleményét:- tudta meg a DailyMail. Fantasztikus lányként és tökéletes hercegnő-alapanyagként emlegette a sorozatsztárt. Katalin egyik közeli barátja így emlékezett vissza a beszélgetésre:

„Katalin nagyon boldog volt, mikor megtudta, hogy Harry végre egy komolynak ígérkező kapcsolatban van. Csupa szépet és jót kívánna a hercegnek, és úgy gondolja ezeket Meghantól meg is kaphatja. Ha oda kerül a sor, mindenképpen segíteni akar Meghannak a beilleszkedésben, mert ő pontosan tudja, milyen érzés egy átlagos családból a királyi közegben ébredni."

Harry herceg állítólag bemutatta barátnőjét Meghan Markle színésznőt apjának Forrás: AFP

Meghan bizonyára jó szívvel vette tudomásul Katalin barátságos stílusát, hiszen vele ellentétben, II. Erzsébet egyáltalán nem örül a szerelmeseknek, és ezt hangoztatja is ahol csak lehet. Féltestvére is megpróbálta bemocskolni a lány jó hírét, de eddig úgy tűnik, hogy Harry nem foglalkozik a pletykákkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.