Hosszú Katinka elérte, amit akart

Forrás: AFP/Odd Andersen -
úszás Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka, aki a héten nyílt levélben szólította fel a Magyar Úszószövetség elnökét, Gyárfás Tamást a lemondásra, végre elérte célját.

Egyelőre nem került még pont a Gyárfás-ügy végére, annak ellenére, hogy Gyurta Dániel, Kapás Boglárka és a Verrasztó testvérek is megszólaltak az ügyben. Ennek ellenére Katka beszámolt arról, hogy elérte, amit akart:

"Nem is sikerülhetett volna jobban a mai versenynap Ausztriában. Megnyertem az 1500 m gyors futamot (16:04.8), így megtörtént az, amit kitűztem célul: egy időben én tartom az összes rövidpályás országos csúcsot :) Köszönöm a sok kedves, támogató üzenetet, amit kaptam Tőletek! A kemény munka mindig kifizetődik, és nincs megállás... #HWAPO #IronLady #IronAquatics #IronNation" - írta ki közösségi oldalára az úszónő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.