A klónok háborúja? Ma este kiderül, ki lesz Miss Universe Hungary

TV2 Miss Universe Hungary Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, ma este választják meg a Miss Universe Hungary idei győztesét. A világdöntő 2017 januárjában lesz a Fülöp-szigeteken, vasárnap a TV2-n pedig eldől, ki képviselheti majd hazánkat a megmérettetésen.

A 18:50-kor kezdődő műsorban akrobatikus előadással lép majd színpadra a Kismenők döntőse, Szlavkovszki Zsolt. Az koktélruhás körben Kállay Saunders András produkciójára vonulnak fel a lányok, míg a fürdőruhás versenyszám alatt a Sztárban Sztár negyedik szériájának győztese, Veréb Tamás énekel majd. Az Egyesült Államokból erre az estére hazaérkező Hien az elegáns, estélyi ruhás tour sztárénekese lesz.

@missuniversehungary2016 döntő: nov.20. 18:50 @tv2official

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Úgy tudni, az egész estés élő showműsor házigazdái a 2011-es Miss Universe Hungary cím birtokosa, Lipcsei Betta és a rádiós-televíziós műsorvezető, Cooky lesznek:

Lipcsei Betta Forrás: [origo]

Vajna Tímea már bemutatta a lányokat közösségi oldalán, kommentelői azonban nehezményezik, hogy a versenyzők kicsit hasonlítanak egymásra. Hajszínben legalábbis mindenképpen. Valaki egyeneses A Star Wars: A klónok háborúja című filmjét említette:

Ma este döntő 18:50 @tv2official @missuniversehungary2016

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Így fest Angelina Jolie a válás után http://www.life.hu/sztarok/20161120-angelina-jolie-eloszor-szerepelt-a-valas-utan-foto.htmlA sztár először szerepelt a nyilvánosság előtt azóta, hogy bejelentette válását férjével, Brad Pittel. A felvétel alapján a sztár kissé sápadt és megviselt. TV + Sztárok--Kapás Boglárkából álomszép menyasszony lett: FOTÓ!http://www.life.hu/sztarok/20161120-kapas-boglarka-uszono-alomszep-menyasszony-lett-instagramjan.htmlA bájos arcú úszónő esküvős képet tett közzé nyilvános közösségi oldalán.TV + Sztárok--Hoppá! Donald Trumpnak megvolt Sarka Kata?http://www.life.hu/sztarok/20161120-sarka-katanak-megvan-az-uj-amerikai-elnok-donald-trump-mobilszama.htmlHajdú Péter válófélben lévő nejének, Sarka Katának megvan az új amerikai elnök, Donald Trump mobilszáma. Ez azért nem semmi. TV + SztárokOrigoÓnodi János: "Jó lett volna még énekelni"http://www.life.hu/sztarok/20161120-onodi-janos-az-rtl-klub-tehetsegkutatojanak-az-x-faktornak-a-kiesoje-interju.htmlAhogy eddig is, ezen a hétvégén is két versenyző búcsúzott az RTL Klub tehetségkutatójától. Ónodi János az egyik kieső, Jáger Kinga pedig a másik.TV + Sztárok--Jáger Kinga: "Túlzásba estek a mentorok"http://www.life.hu/sztarok/20161120-jager-kinga-az-rtl-klub-tehetsegkutatojanak-az-x-faktornak-a-kiesoje-interju.htmlAhogy eddig is, ezen a hétvégén is két versenyző búcsúzott az RTL Klub tehetségkutatójától. Jáger Kinga az egyik kieső, Ónodi János pedig a másik. TV + Sztárok--Anne Hathaway és Ryan Gosling egy pár?http://www.life.hu/sztarok/20161119-az-us-weekly-kommenteloje-szerint-anne-hathaway-es-ryan-gosling-egy-par.htmlAnne Hathaway, aki nemrég adott életet első gyermekének, párjával jelent meg a Guggenheim Múzeumban, New Yorkban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.