Brad Pitt lemondott a gyerekeiről?

Forrás: Northfoto -
Brad Pitt válás gyerekek Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az édesapa dühösen hagyta ott a gyerekeit, miután azok nem voltak hajlandóak apának szólítani őt. 

Nem csitulnak az indulatok Brad Pitt és Angelina Jolie válása körül. A legújabb hírek szerint a sztár másodjára találkozhatott a gyerekeivel, miután a pár bejelentette a válását. Angelina teljes mértékben az apjuk ellen hergeli őket, így a hat testvér már nem is hajlandó apának szólítani Pittet – írja a Hindustantimes.

Angelina Jolie és Brad Pitt a gyerekeikkel Forrás: Northfoto

"Kris Herzog, Brad testőre beszélt a lapnak a találkozásról. Brad nagyon dühös volt, ott is hagyta egy idő után a kicsiket, ugyanis a gyerekek nem akarták őt apának szólítani, sőt beszélni sem akartak vele. Nem tudni, mi lesz ebből" – mondta a férfi, aki szerint az egykori álompár most már inkább gyűlölettel van egymás iránt.

Így fest Angelina Jolie a válás után

A sztár először szerepelt a nyilvánosság előtt azóta, hogy bejelentette válását férjével, Brad Pitt-tel. A felvétel alapján a sztár kissé sápadt és megviselt.
A frissen eljegyzett Debreczeni Zita szerelmesebb, mint valaha http://www.life.hu/sztarok/20161120-debreczeni-zita-szerelmes-kozos-fotot-osztott-meg-a-boldog-menyasszony.htmlA csinos fotós nem is lehetne ennél boldogabb, hiszen hamarosan oltár elé áll kedvesével, Giannival. TV + SztárokOrigoNagy Nikoletta elárulta, hogy hiányzik egy férfi az életébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161121-nincs-senki-nagy-nikoletta-eleteben-a-volt-miss-universe-hungary-nehezen-ismerkedik.htmlNem könnyű a szépségkirálynők élete, hiszen a megválasztásuk után rengeteg teljesítendő feladat vár rájuk. A tavalyi győztes, Nagy Nikoletta szerint a magánélettel sem könnyű összeegyeztetni ezt a címet, és a vele járó teendőket. TV + Sztárok--ÉNB Lali beteg lett a sok stressztőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161118-enb-lali-sokat-stresszel-amitol-kijott-az-aranyere.htmlA Life.hu riporterének tűnt fel, hogy a sorozathős sokat fogyott. Ennek körülményeiről kérdezgette ÉNB Lalit.TV + Sztárok--Kylie Jenner meztelen fotóval köszöntette fel szerelmét http://www.life.hu/sztarok/20161120-kylie-jenner-felmeztelen-legujabb-fotojan-tyga-ezt-kapta-szuletesnapjara.htmlPótolhatatlan - ezzel az egy szóval rakta fel a képet a fiatal celeblány, aki így kívánt boldog születésnapot a szerelmének. TV + Sztárok--Istenes Bencéék bulizni mentek a hétvégén http://www.life.hu/sztarok/20161120-istenes-bence-es-csobot-adel-bulizni-indult-kozos-foto.htmlA fiatal pár bulizni indult a hétvégén, hogy egy kicsit kipihenjék a napi feladatokat. Erről egy közös fotót is csináltak. TV + Sztárok--Mici és Krisztián a nappaliban, a kanapén estek egymásnak: VIDEÓ!http://www.life.hu/sztarok/20161119-valovilag-8-vv-mici-es-vv-krisztian-a-nappaliban-kanapen-estek-egymasnak-video.htmlNem ez lenne az első eset, hogy a villa szerelmespárja a többiek szeme láttára esik egymásnak. Most azonban kicsit másról van szó. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.