Egyelőre nem válik Hajdú Péter és Sarka Kata

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Sarka Kata válás család Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető elvált szülők gyermekeként nőtt fel, de nem szeretné, ha a saját csemetéi is átélnék ezt. 

Hajdú Péter őszintén vallott a házassági válságáról, méghozzá a legutóbbi Esti Frizbi felvételén, ahol kollégája, Jakupcsek Gabriella volt a vendége. Az édesapa saját gyermekkori fájdalmai miatt sem akar a válás mellett dönteni.

Hajdú Péter Forrás: Facebook/Hajdú Péter

"Elvált szülők gyermeke vagyok, pont ezért nem akartam, hogy az én gyerekeim is azok legyenek. Nem szeretném, ha csonka családban nőnének fel. Nagyon nehéz a családkép elengedése, és ráadásul

Katával való kapcsolatomban nem beszélhetünk szemétségekről, árulásokról, ezért még nehezebb.

Szerintem jó volt a házasságunk Katával, talán pont ezért nem akarjuk elengedni egymást. Még rengeteg érzelmi szál köt össze minket. Csak most megtorpantunk, és egyikünk sem tudja, hogyan tovább" - mondta sajtóinformációk szerint a műsorvezető. Hogy hol tart Hajdú Péter és Sarka Kata szerelmi drámája, nem tudni, a Facebook-posztjaik alapján talán ők maguk sem tudják.

Szépségek, akik idén lettek menyasszonyok http://www.life.hu/sztarok/20161121-magyar-sztarok-akiknek-iden-kertek-meg-a-kezet-eljegyzes-debreczeni-zita-es-weisz-fanni.htmlMinden nő legnagyobb álma, hogy egyszer élete szerelme feltegye neki azt a bizonyos kérdést. Sokan évekig várnak a dologgal, mások viszont pár hónap után sort kerítenek az eljegyzésre. Ebben az évben több sztár ujjára is gyűrű került. Nézzük, kik voltak az idei szerencsések. TV + Sztárok--Nótár Mary kiakadt: állítja, hazudnak róla, kifordítják minden szaváthttp://www.life.hu/sztarok/20161123-notar-mary-szerint-valotlansagokat-allitanak-rola.htmlNótár Mary mostanában szokatlanul sokszor kerül a reflektorfénybe, sajnos nem pozitív hírekkel. A várandós énekesnő először a dohányzás, később pedig egy állítólagos autóbaleset miatt került a figyelem középpontjába. Mary azonban megelégelte a híreszteléseket, azt állítja, hazudnak róla! TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huSztárok, akik évekig keményen drogoztak http://www.life.hu/sztarok/20161121-vilagsztarok-akik-sokszor-nyultak-a-droghoz-lady-gaga-es-lindsay-lohan.htmlCsillogás és pénz? Ezek a sztárok úgy gondolták, hogy ezekkel az eszközökkel bármit megengedhetnek maguknak, még a nyilvános drogozástól sem riadtak vissza. Kokain, heroin, LSD, marihuána – nézzük, ki mivel "nyugtatta" magát. TV + SztárokAFPPikáns fotót posztolt Zsédahttp://www.life.hu/sztarok/20161122-pikans-kepet-tett-kozze-zseda.htmlSzexi képet mutatott magáról az általában visszafogott megjelenésű énekesnő. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSzinte az összes Spice Girls-lánnyal lefeküdt Robbie Williamshttp://www.life.hu/sztarok/20161121-szinte-az-osszes-spice-girls-lannyal-lefekudt-robbie-williams-mel-b-azonban-nincs-koztuk.htmlNemrég arról szóltak a hírek, hogy annak idején Robbie Williams bizony az összes fűszeres lánnyal kavart, most azonban kiderült, ez mégsem teljesen igaz. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs kijelentette: Nem barátkozik Szabó Zsófivalhttp://www.life.hu/sztarok/20161121-sebestyen-balazs-nem-akar-baratkozni-szabo-zsofival.htmlÚjra látható a képernyőkön Sebestyén Balázs műsora a megújult Gyertek át! című sztáros beszólogatós vetélkedő. Az első adásban Szabó Zsófi, Hajdú Péter, Lali, Kiss Ramóna, Vadon Jani és Debreczeni Zita voltak a meghívott sztárok. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.