Sebestyén Balázs énektudásával büntette az embereket

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
éneklés Gyertek át! Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető szórakoztató show-ja újraindult, a Gyertek át! ismét a humorra és a vicces feladatokra épít. Balázs azonban ezúttal nemcsak csípős vicceivel okozott néhány kellemetlen pillanatot vendégeinek, hanem énekhangjával is.

Péntekenként ismét jelentkezik Sebestyén Balázs műsora, melyben vendégeinek különböző feladatokat kell megoldaniuk, hogy pénzt szerezzenek a civil csapatkapitányoknak. A műsorvezető természetesen ezúttal sem kíméli a sztárokat, a csípős humora elől biztosan nem menekülnek, de legutóbbi műsorában mást is bevetett Balázs, amivel kicsit kínozhatja a versenyzőket.

Sebestyén Balázs énektudásával büntette az embereket Fotó: Szabó Gábor - Origo

A műsorvezető énekhangjával büntette meg sztárvendégeit, és az még csak nem is volt elég a feladat teljesítéséhez, hogy végig bírták hallgatni a számot. A szövegre is figyelniük kellett ugyanis, és kijavítani a hibát! Nem először mutatta meg Sebestyén Balázs, hogy az éneklésben abszolút tehetségtelen, korábban is megcsillogtatta már nem tudását.

Szépségek, akik idén lettek menyasszonyok http://www.life.hu/sztarok/20161121-magyar-sztarok-akiknek-iden-kertek-meg-a-kezet-eljegyzes-debreczeni-zita-es-weisz-fanni.htmlMinden nő legnagyobb álma, hogy egyszer élete szerelme feltegye neki azt a bizonyos kérdést. Sokan évekig várnak a dologgal, mások viszont pár hónap után sort kerítenek az eljegyzésre. Ebben az évben több sztár ujjára is gyűrű került. Nézzük, kik voltak az idei szerencsések. TV + Sztárok--Teljesen kiborultak a Morning Show rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20161123-morning-show-nem-szoltak-sebestyen-balazsek-reggel-a-radio-rock-frekvenciajan.htmlA rajongók nagyon várták, hogy végre újra halhassák kedvencüket. A Rádió Rock reggeli műsorában azonban ma egyetlen pillanatra sem szólaltak meg Balázsék, hiába ígérték ezt a rádió készítői... TV + SztárokOrigoSzakított a hollywoodi álompár Katy Perry és Orlando Bloomhttp://www.life.hu/sztarok/20161123-katy-perry-es-orlando-bloom-kapcsolatanak-vege.html10 hónap után már ketté is vált Katy Perry és Orlando Bloom útja. TV + SztárokAFPNagymama lesz a dögös magyar playmate, Beke Yvetthttp://www.life.hu/sztarok/20161123-nagymama-lesz-a-dogos-magyar-playmate-beke-yvett.htmlBeke Yvett nagyon boldog: ha minden jól megy, lánya szenteste ad életet első gyermekének. TV + SztárokOrigoBrad Pitt ártatlan az FBI szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20161123-brad-pitt-artatlan-a-gyermekbantalmazasi-ugyben.htmlVéget ért a nyomozás Brad Pitt ügyében, ártatlannak találta az FBI. TV + Sztárok--Szinetár Dóra fordulóponthoz ért, de a magánéletét nem szeretné újraterveznihttp://www.life.hu/sztarok/20161123-a-hamarosan-40-eves-szinetar-dora-a-maganeletet-nem-szeretne-ujratervezni.htmlKét hét múlva tölti a 40. életévét az örökifjú színész- énekesnő, Szinetár Dóra, aki ezen alkalomból úgy döntött, újratervezi az életét... A Life.hu-nak adott exkluzív interjújában mesél jövőbeli terveiről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.