Stohl András szerint a börtön nem változtatja meg az embert csak megtöri

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
halál színész Stohl András börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 49 éves színész sok mindenen túl van már az elmúlt években. Stohl András sok idő után most újra őszintén beszélt a börtönről, a családról, és a számára rettegett elmúlásról.

A Jászai Mari-díjas magyar színművészt 2010. május 8-án előállították, miután hajnalban Budapest és Fót között balesetet okozott. 2011. szeptember 6-án súlyos testi sérülést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt ítélték el jogerősen 10 hónap letöltendő börtönre. Büntetését 2011. október 5-től 2012. március 5-ig töltötte és öt hónap után jó magaviselettel feltételesen szabadult. Az itt töltött idő lelkileg nagyon megviselte a sztárt, mely a mai napig hatással van az életére.

Stohl Andrást megviselték a balesettel járó történések Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Egyik nap Garazs Dezsővel, aki már ugye nincs köztünk, meg a Törőcsik Marival és a Bodrogi Gyulával ülsz egy asztalnál, másnap meg már három roma származású fiatalemberrel... Nem tudom megmondani, mit tanultam ebből az egészből. Ez az életem része lett. Egy jó nagy puttony, mely sok mindent meghatároz. A nézők hozzám való viszonyát nagyban megváltoztatta. Azt gondolom, hogy ez kellett. Őszintén mondom, hogy velem jót tett a bírónő, hogy leültetett. (...) Én nem gondolom, hogy a börtön megváltoztathat embereket. Inkább tönkretehet. Javító szándék nincs benne.

Ha egy picit költőibben akarok fogalmazni, akkor azt mondanám, hogy a szemem csillogását egy picit megmattította.

Az egész. Nem csak a börtön." - mondta megtörten a színész. A teljes interjút itt láthatod.

Stohl András szorong a halál gondolatától

Stohl András teljes őszinteséggel mesél a halállal kapcsolatos gondolatairól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.