Mici, Zsolti vagy Dávid? - Ki térjen vissza a villába?

VV Mici VV Zsolti ValóVilág 8 VV Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilágok történetében vasárnap este láthatunk először hármas párbajt. Ez azt jelenti, hogy Mici, Zsolti és Dávid közül csak egyikük térhet vissza a villába. Az előzetes szavazásállás szerint valaki nagyon lemaradt, a különféle oldalak kommentelői pedig nem győznek kardoskodni kedvencük mellett. 

A három ma esti párbajozó talán még az eddigieknél is jobban megosztja a nézőket. Sok fórumon lehet arról is olvasni, hogy tulajdonképpen a széria egyik szereplője sem érdemlené meg a 36 millió forintot, de vannak, akik őszintén drukkolnak egyik vagy másik játékosnak.

Mici

rajongói a lány őszinteségével érvelnek, hogy kimondja, amit gondol, ám akik legszívesebben a villán kívül látnák, azoknak pont a közönségessége és a Krisztiánnal való szemérmetlen szexe nem tetszik.

Nagy ellenlábasa,

Zsolti

az széria elején szinte mindenkinek szimpatikus volt. A meleg fiú azonban mára sokak szerint színpadiassá vált, mellébeszél, őszintétlen, ezért az induláshoz képest elég sokat esett a népszerűsége.

A harmadik párbajozó, a többek szerint se hús-se hal Dávid sokak szerint épp a simulékonysága miatt térhet vissza a villába, sőt, többek a végső győztest látják benne. Nos, hogy ki viszi haza majd a 36 milliót, az nem ma fog eldőlni, de addig is szavazzatok, a három párbajozó közül ti kit kedveltek a legjobban.

Ki térjen vissza a hármas párbajról a villába

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.