Playback párbaj Puskás Peti Istenes Bence RTL
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken láthatjuk az RTL Klubon és az RTL Spike-on a Playback Párbaj című műsort. Istenes Bence és Puskás Peti lesznek a párbajozók, akik meghökkentő szerelésben próbálják elkápráztatni a közönséget.

Mindketten messze kiléptek a komfortzónájukból, és önmagukból viccet csinálva, mégis komoly versenyszellemmel álltak a színpadon. Istenes Bence hiányos öltözéke önmagában megér egy misét, hiszen hasvillantós atlétában és pelenkában díszeleg, egy kalapáccsal a kezében, miközben Miley Cirus dalát igyekszik minél hitelesebben előadni. A látvány is megdöbbentően szórakoztató, ám a produkció fénypontja mégis az, mikor egy kalapáccsal neki esik az RTL stúdiójának. Nem először látni ilyet a sztár apukától, hiszen nem régiben a toalettről szelfizett, és könyörgött rajongói szavazataiért.

Puskás Peti sem elhanyagolható, ahogyan Beyoncé egyik dalát énekli. A produkció közben igazi csajos fenékrázást és csípő ringást is láthatunk, ami rendkívül tréfásnak tűnik egy férfi előadásában. Ám Petit ez sem zökkentette ki a szerepéből, végig úgy viselkedett, mintha ő maga lenne Beyoncé.

Elajándékozza pénzének egy részét Miss Universe http://www.life.hu/sztarok/20161130-elajandekozza-penzenek-egy-reszet-miss-universe-bodizs-veronika.htmlA Miss Universe nyertese átvehette fatasztikus nyereményeit. A királynő nem fogja elshoppingolni a pénzét, sokkal jobb helyet talált neki.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVince Aliz Liza nem volt túl jó véleménnyel Tóth Gabirólhttp://www.life.hu/sztarok/20161130-vince-aliz-liza-es-toth-gabi-leneztek-egymast.htmlNem szimpatizált egymással eleinte Tóth Gabi és a szombaton kiesett Vincze Aliz Liza. A versenyző bevallotta, csak a mentorházban találtak egymásra az énekesnővel. TV + Sztárok--Bochkor Gábor élő adásban mentett meg egy nőthttp://www.life.hu/sztarok/20161130-bochkor-gabor-megmentett-egy-not.htmlTeljesen felborult a Music Fm előre tervezett adásmenete, de a vészhelyzet rugalmasságot igényelt. Egy kétségbeesett, a bezártságtól halálosan rettegő nő telefonált ugyanis a műsorba, aki beszorult egy liftbe. TV + SztárokOrigoSzacsvay László humorral kezeli felesége balesetéthttp://www.life.hu/sztarok/20161130-szacsvay-laszlonak-a-humor-segitett-felesege-balesete-utan.htmlNem gyakran nyilatkozik felesége súlyos balesetéről Szacsvay László, amikor mégis kivételt tesz minden alkalommal érződik, mennyire megviselték őt a történtek. Humorral próbál átvészelni minden nehéz időszakot, így kezeli felesége tragédiáját is. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTündéri gyermekkori fotókat posztolt Katie Holmeshttp://www.life.hu/sztarok/20161130-megmutatta-gyermekkori-fotojat-katie-holmes.htmlNem hiába mondják, az alma nem esik messze a fájától. Katie Holmes és kislánya között hihetetlen a hasonlóság. TV + Sztárok--Amanda Seyfried kisbabát várhttp://www.life.hu/sztarok/20161130-amanda-seyfired-terhes-vilagsztar.htmlAmada Seyfried végre révbe ért. Hosszú ideig kereste az igazit, de úgy tűnik, vőlegénye személyében megtalálta. Boldogságuk nem is lehetne nagyobb, hiszen kiderült, a színésznő kisbabát hord a szíve alatt. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.