Brutális kegyetlenséggel végeztek ki egy 8 éves kislányt

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság erőszak brutalitás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brutális kegyetlenséggel öltek meg egy 8 éves kislányt. Kiderült, a család közeli barátja volt a tettes, aki megerőszakolta és fojtogatta a gyereket.

Az Illinois államban élő kislány templomba indult, és a házuk előtti buszmegállóban várta a menetrend szerinti járatot. Azóta senki sem látta a 8 éves gyermeket -tudta meg a DailyMail. Csütörtökön találták meg Sabrina holttestét, mert a magával vitt mobiltelefont sikerült bemérnie a hatóságoknak. Az orvosszakértő megállapította, hogy

a lányt többször is megerőszakolták, majd később megfojtották.

Döbbenetes videó: így küzdött az édesanya kislánya elrablása ellen gyerek bánatlmazás erőszak Forrás: Thinkstock

A nyomok egy 53 éves férfihez, Glen Ramey-hez vezettek, akit vasárnap le is tartóztattak a többszörös szexuális bántalmazásért és szándékos emberölés vádja miatt. Állítólag a férfi nem volt idegen a család számára, hiszen Sabrina édesapjának barátjaként ismerte mindenki. Sokak szerint mentális problémákkal küzd a férfi, de egyelőre ezt még hivatalosan nem erősítették meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.