Ezért nem karácsonyozhat együtt Harry herceg és Meghan Markle

Forrás: Northfoto -
karácsony Meghan Markle család Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába a nagy szerelem, a párnak mégis külön kell tölteni az ünnepeket. Ennek oka, hogy Erzsébet királynő nem hajlandó megszegni a királyi család szokásait. 

Meghan és Harry között állítólag dúl a szerelem, még akkor is, ha mostanában sok időt töltöttek külön: Vilmos öccse pár nappal ezelőtt a Karib-térségben járt egy körutazáson, Meghan pedig folyamatosan forgat. Az Entertainment Tonight-nak nyilatkozó királyi család szakértő, Katie Nicholl szerint viszont nincs sok esély rá, hogy a pár karácsonykor bepótolhatja a külön töltött időt.

Meghan és Harry herceg Forrás: Northfoto

"Harry tudja a család szabályait és azt is tudja, hogy amíg nincs eljegyzés, addig Meghannak nem lesz helye a karácsonyi vacsoraasztalnál. Még csak pár hónapja alkotnak egy párt, így aztán Erzsébet nem fog rábólintani, tehát Meghan egészen biztos, hogy nem tölti az ünnepeket Sandringhamben." - nyilatkozta a szakértő a lapnak.

Vagy mégis? Hiszen egyes hírek szerint, Harry már titokban eljegyezte szerelmét...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.