királyi család Meghan Markle szerelem Halloween Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy döntöttek, külön töltik a Halloweent, de végül Harry kedvese után szökött Torontóba, hogy együtt lehessenek.

Meghan Markle és Harry herceg szerelme csak úgy lángol, amit a pár már nem is titkol. Mivel Meghan nem viseli el a lesifotósok hadát, ezért úgy döntöttek Harryvel, hogy külön töltik a Halloweent. Erről a US Weekly újságíróit is tájékoztatták, ám később a herceg úgy döntött, hogy a paparazzikat kicselezve, egy menetrendszerinti járattal mégis csak Torontóba repül, hogy szerelmével tölthesse az ünnepet. - írta meg a LaineyGossip.

Harry herceg állítólag bemutatta barátnőjét Meghan Markle színésznőt apjának Forrás: AFP

Egy kanadai újságíró, Shinan Govani beszámolója szerint a szerelmes pár együtt érkezett egy torontói halloween partira, illetve azt is szemtanúk bizonyítják, hogy Meghan két kutyájával sétálnak a színésznő lakásának közelében.

Ugyan Meghan állítása szerint nem szeret fotózkodni, az Instagram oldalán mégis látni olyan képet, mely fantasztikus halloweeni hangulatról árukodik.

Happy Halloween, friends #Halloween #pumpkin

Meghan Markle (@meghanmarkle) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.