Mariah Carey új párja Bryan Tanaka nyilatkozott a kapcsolatukról

Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP -
Bryan Tanaka Mariah Carey szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokáig bánkódott Mariah Carey miután kidobta milliárdos vőlegénye! Gyorsan felcsípte fiatalabb táncosát, aki teljesen odavan az énekesnőért. Egy pillanatig sem titkolták kapcsolatukat és csak úgy dúl köztük a szerelem.

Akár maga alatt is lehetne Mariah Carey, hiszen milliárdos vőlegénye nem is olyan rég tette ki a szűrét. Csúnyán ért véget a fényesnek ígérkező kapcsolatuk, de az énekesnő nem bánkódott sokáig. Alig derült fény arra, hogy felbontották az eljegyzést, máris egy új férfi oldalán jelent meg az énekesnő! Mariah Carey gyorsan felcsípte a nála jóval fiatalabb táncosát, Bryan Tanakát!

Mariah Carey új szerelme teljesen odavan az énekesnőért Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

Nem először hozták hírbe az énekesnőt a fiúval, de most egészen biztos, hogy egy párt alkotnak, ugyanis egy pillanatig sem tagadták kapcsolatukat. Nyilvánosan csókolóznak, az pedig egyértelmű, hogy Bryan teljesen odavan az énekesnőért. Már kapcsolatukról is nyilatkozott a táncosfiú!

"Én annyira szeretem őt"

- mondta Bryan az E! News-nak. Hozzátette a szerelmük nagyon különleges, mégpedig azért, mert kölcsönösen csodálják egymást. Hosszú ideig barátok voltak, de Bryan mindig is érzett valamit az énekesnő iránt, ez pedig végre beteljesedhetett!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.