Sebestyén Balázs szerint így néz ki egy prosztatavizsgálat

vizsgálat prosztata videó Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű rádiós trió úgy gondolta, érdemes lenne élőben is megmutatni a nézőknek, szerintük hogyan néz ki egy prosztatavizsgálat. 

Balázsék ma reggel egy 21 éves angol fiatalemberről beszélgettek, aki prosztatavizsgálatra ment, és a vizsgálat közben orvosa orálisan kezdte el kielégíteni. Ezután jött az ötlet, hogy mi lenne, ha eljátszanák a történteket. Balázs felmászott a pultra, és bepucsított, ekkor Vadon János és Rákóczi Feri csapkodni kezdte a fenekét. A "produkció" 9:30-tól kezdődik.

"Észre akarom venni, mikor indul az erőszak!...Tényleg tudományos a kísérlet, most ne törődj azzal, hogy itt pucsítok a pulton. Azt nézd meg, hogy tudsz elkezdeni úgy kényeztetni, de nem simogatni, hanem, hogy úgy nekem feltűnjön, ez nem a prosztatavizsgálat része" - hangzott el a fiúk szájából.

Sebestyén Balázsék a Rádió 1 mellett döntöttek

Pénteken 11:30-kor végre kiderült, hol folytatja Magyarország egyik legnépszerűbb reggeli műsora. A korábban megjelent hírek igaznak bizonyultak. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani a sok ajánlat közül Rádió 1-et választották, mivel itt ott folytathatják, ahol abbahagyták.
Havas Henrikkel kikezdett egy férfihttp://www.life.hu/sztarok/20161213-havas-henrik-ferfi-ajanlat-kikezdte-vele.htmlHavas Henrik Várkonyi Andrea műsorában egy nem mindennapi élményéről mesélt: egy vizsga alkalmával fiú tanítványa hívta el vacsozárni... TV + SztárokOrigoElső közös szelfi: Zsidró Tamás és Dobó Kata szerelmes fotójahttp://www.life.hu/sztarok/20161212-kozos-fotot-posztolt-zsidro-tamas-es-dobo-kata.htmlDobó Kata és Zsidró Tamás szerelme néhány hónapja került napvilágra. A pár megerősítette a hírt, ám közös képet még nem tettek közzé. Eddig... TV + SztárokOrigoIstenes Bence óva intette Somát Evelintőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161212-istenes-bence-figyelmeztette-somat.htmlVasárnap este véget ért a Való Világ powered by Big Brother című műsor, melyet hatalmas fölénnyel Soma nyert. Sokan számítottak a szőke fiú győzelmére, arra viszont nem, amit a végén Istenes Bence élő adásban mondott neki... TV + SztárokOrigoVV Ati őszintén mesélt kiesésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161205-vv-ati-maradt-alul-a-parbajon.htmlVV Ati bár magabiztosan indult neki a hétvégi párbajnak, mégsem ő térhetett vissza a villába. Gina hatalmas fölénnyel győzte le őt. TV + Sztárok--Zimány Linda fegyvert rántott- vörös rúzs és gengszter stílushttp://www.life.hu/sztarok/20161201-zimany-linda-fegyverrel-a-kezeben-pozolt.htmlZimány Linda új szerepben: színésznőnek állt a szépséges modell. TV + SztárokOrigoMegvannak a Való Világ következő párbajozóihttp://www.life.hu/sztarok/20161201-vv-ati-ginaval-megy-parbajozni-valo-vilag.htmlHamarosan végéhez ér a Való Világ powered by Big Brother című játék, már csak 6 villalakó tartózkodik a luxusbörtön falain belül. Hétvégén újabb párbaj veszi kezdetét, akik pedig megküzdenek egymással: Ati és Gina. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.