VV Mici és Krisztián ismét egymásra másztak a villában

Forrás: Rtl2/Való Világ -
VV Mici VV Krisztián villa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mici és Krisztián önfeledten nosztalgiáztak a villában, hiszen ez vot az utolsó alkalom, hogy odabent jártak. 

A szerelmeseket folyton a vágy hajtja, és amint újra átlépték a villa küszöbét, azonnal visszanyúltak a jól bevált régi szokásokhoz.

Mici és Krisztián között dúl a szerelem a villán kívül is Forrás: Rtl2/Való Világ

Egy buli erejéig visszatértek a lakók a való villába, hogy méltón elbúcsúzzanak az elmúlt néhány hónaptól.

Mici és Krisztián temrészetesen azonnal támadásba lendültek,

mikor újra a már jól ismert helyen találták magukat, ahol kapcsolatuk is indult. A szőkeség boldogan pattant fel Krisztiánra, ám az eddigiekhez képest nagy különbség, hogy ezúttal ruhát is viseltek a légyott alatt.

Egyre több közös képet és videót látni a villahősök oldalán, úgy tűnik még boldogabbak, mióta a luxusbörtön már nem szab határt az érzelmeiknek.

Megható vagy komikus? Így posztolnak kedvenc celebjeinkhttp://www.life.hu/sztarok/20161211-schobert-norbi-rubint-reka-kasza-tibor-sarka-kata-legerzelmesebb-facebook-posztjai.htmlBiztosan veled is előfordult már, hogy egy érzelmesnek szánt mondatodat, vallomásodat, esetleg posztodat mások csöpögősnek találták és megmosolyogták. Hát, igen, az, hogy hol húzódik a határvonal az érzelemgazdagság és a giccs között - az esztétika szakosok ezt biztosan gyorsan cáfolnák - sokszor ízlés kérdése. Topcelebjeink bejegyzései pedig igazán bőven adnak okot mosolyra és könnyekre, hiszen nap mint nap megosztják velünk lájkvadász posztjaikat legbensőbb érzéseiket. TV + Sztárok--Palvin Barbi élete szinte tökéletes- egyetlen dolog hiányzik már csak a boldogsághozhttp://www.life.hu/sztarok/20161213-palvin-barbi-varja-mar-a-szerelmet.htmlPalvin Barbi elárulta, hogy életéből csupán egyetlen dolog hiányzik: egy szerető társ. TV + Sztárok--Zacher Gábor a válásáról és új szerelméről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20161213-zacher-gabor-szerelmerol-es-valasarol-meselt.html25 házasságban töltött év után Zacher Gábor élete olyan fordulatot vett, amire soha nem számított: első látásra beleszeretett egy másik nőbe! Az érzelmek olyan erősnek bizonyultak, hogy a neves toxikológus elhagyta a feleségét, és boldogan él kedvesével. Zacher Gábor eddig csak szűkszavúan nyilatkozott erről az időszakról, de most megosztotta megismerkedésük történetét. TV + Sztárok--Pornóvideóját tette közzé a neten a kirúgott X-faktoros (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161213-petics-kristof-sajat-szexvideot-tett-kozze-az-instagramon.htmlPornográf videót töltött fel az Instagramra az X-Faktorból az agresszív viselkedése miatt kirúgott Petics Kristóf. A fiú egy nála 5 évvel idősebb lánnyal szexel a felvételen (miközben a torkát szorongatja), és bár a genitáliák nem látszanak, a tartalom egyértelmű. TV + SztárokOrigoBella Hadid aerobikvideójától kikészülnek a pasikhttp://www.life.hu/sztarok/20161212-bella-hadid-aerobikvideoja-nagyon-szexi-lett.htmlNem hiába lett Gigi Hadid húga, Bella Hadid az év modellje: a lány a Love Magazinban a szokottnál is sokkal dögösebb. TV + SztárokOrigoLezárult a nyomozás Lajcsi ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20161212-lezarult-a-nyomozas-lajcsi-ellen-vadat-emelhetnek.htmlKözel másfél év után befejeződött a nyomozás Galambos Lajos ellen. A rendőrség vádemelési javaslattal továbbította az ügyet A Budaörsi Járási Ügyészségnek.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.