Rákóczi Feri kiakadt a TV2 műsorában, szerinte Tilla cseszegeti

Forrás: TV2 -
TV2 Bumm! (vetélkedő) Tilla Rákóczi Feri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rádiósok tették próbára tudásukat a TV2 kvízműsorában. A csapatot Rákóczi Feri vezette, de csak nagy nehezen sikerült egyik kérdésről a másikra jutniuk. Tilla biztatatta őket, azonban a csapatfőnök úgy érezte, a műsorvezető cseszegeti őt.

Rádiós csapat vette birtokba a TV2 stúdióját, együttműködve próbálták megválaszolni a kérdéseket a vízműsorban. Rákóczi Ferinek volt talán a legnehezebb dolga, hiszen kapitányként neki végig kellett teljesítenie, míg társai sorra kihullottak mellőle. A nagyon döcögősen induló versenyen azonban Esperes Ákos oldalán sikerült előrejutniuk, ám az egyik kérdésnél Rákóczi Ferinél elszakadt a cérna.

Rákóczi Feri sérelmezte, hogy Tilla cseszegeti Forrás: TV2

Ahogy meglátta a lehetséges válaszokat, egyből kétségbeesett. "Mi az isten az a Fibula. Honnan szedtek ilyet, hogy fibula?" - tette fel a kérdést Rákóczi Feri, mire Tilla gyorsan kijavította őt. "Fidula, először is. Ha valamihez, akkor ehhez tulajdonképpen neked kéne érteni, vagy mondhatjuk azt is, hogy neked fekszik ez a kérdés" - mondta a műsorvezető, ezen a ponton Rákóczi Feri szavakba öntötte érzéseit, szerinte ugyanis Tilla cseszegeti őt. "Te mi van, mi összevesztünk valamikor?

Beszóltam neked? Nem hívtalak meg kávéra? Mióta idejöttem, azóta cseszegetsz.

Gyerekek, elkövettem én valamit" - tette fel a kérdést Tillának Rákóczi Feri, de a műsorvezető nem reagált, úgy döntött, jobb lesz, ha inkább tovább folytatják a játékot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.