Rossz lelkiállapotban van Varga Viktor szülei válása miatt

Forrás: Facebook/Varga Viktor -
társkereső Tinder Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét a társkereső applikációval keresi a szerelmet a híres énekes. 

Viktor és volt szerelme, Cynthia Dictator 5 hónappal ezelőtt, viharos körülmények között szakítottak egymással. A kapcsolatuk során is elég sok hullámvölgyet éltek meg, és bizony előfordult, hogy ilyenkor másokkal is ismerkedtek, randiztak.

Viktor elmesélte, hogy az egyik összeveszés alkalmával töltötte le az applikációt, amelyet egy ideig használt, majd törölte magát, de most ismét aktívan vadászgat a csajok között.

Varga Viktor nehéz napokat él meg, társkeresőn igyekszik vígaszt találni Forrás: Facebook/Varga Viktor

"Két éve, amikor éppen szingli voltam, akkor letöltöttem, és sokat is használtam. Sok lánnyal leveleztem, találkozgattam, sőt, egy csodás modellel fél évig együtt is jártam, nagy szerelem volt" - vallotta be Viktor.

"Öt hónapja vagyok ismét szingli, és újra letöltöttem a telefonomra, de már nem használom annyit. Éjjel, vagy hajnalban amikor lefekszem, akkor szoktam pörgetni, de már nem köt le" - árulta el a Blikknek.

Forrás: tinder

"A rajongókkal sem itt akarok ismerkedni vagy beszélgetni, persze ha nagyon szép nőt látok, akkor jobbra húzom a profilját, vagyis a tetszésemet fejezem ki. Az üzengetéseket amúgy is időpocsékolásnak gondolom, élőben derül ki, hogy van-e kémia két ember között. Ha megtalálnám a tökéletes nőt az szuper lenne, de jó most egyedül. Elég rossz lelkiállapotban vagyok, nem biztos, hogy készen állok most egy kapcsolatra.

A szüleim közt elég rossz a viszony, és bár remélem, hogy megoldódik, most úgy tűnik, hogy válni fognak.

Emellett Cinti nélkül is nehéz. Bár jót tesz, hogy külön vagyunk, és nem beszélünk, nem egyszerű most az életem" - vallotta be őszintén Viktor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.