Kanye West magára maradt az ünnepek alatt

Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP -
karácsony Kanye West kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian karácsonyi buliból posztolt, ám a képek és videók egyikén sem lehet Kanye Westet látni. Vajon miért hagyta a szépség magára a kedvesét karácsonykor? 

Snapchat képek és videók kerültek fel a netre, melyeken Kim Kardashian láthatóan nagyon jól szórakozik a férje nélkül karácsony idején.

Kim Kardashian nem kért a közös karácsonyi ünneplésből Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

Ilyenkor a legtöbben a szeretteikkel, illetve a szűk családdal töltik az idejüket, ezért külön érdekes, hogy Kim vajon miért egy puccos partyt választott, és miért nem vitte magával Kanye Westet?

A világhálóra feltöltött videókon az is látszik, hogy

a szexi sztár nem viseli a gyűrűjét,

vagyis valószínűleg nyomós oka volt annak is, hogy inkább a bulizást választotta a romantikus ünneplés helyett.

Kim nem titkolja, hogy valami nincs rendben otthon. Legutóbb egy héttel ezelőtt kerültek kínos szituációba Kanye-val egy vacsora közben, ahol szintén igen csak feszült hangulat vibrált közöttük - írta meg a RadarOnline.

Valószínűleg megviseli a párost, hogy a híres rapper lelkileg komoly nehézségekkel nézett szembe az elmúlt időszakban.

Dobrády Ákos nem akarja elengedni Iszak Esztit http://www.life.hu/sztarok/20161227-dobrady-akos-visszaakarja-hoditani-regi-szerelmet-iszak-eszter.htmlAz EMeRTon-díjas magyar énekes nem akar lemondani a szerelméről. TV + SztárokOrigoSom Lajos retteg: újra megfenyegették!http://www.life.hu/sztarok/20161227-som-lajos-ugy-erzi-valaki-vadaszik-ra-retteg-az-enekes.htmlA 69 éves zenész retteg kilépni a lakásából: durván megfenyegették. TV + Sztárok--Justin Bieber őket választotta a családja helyetthttp://www.life.hu/sztarok/20161227-justin-bieber-karacsonya-sztriptiztancosokkal-unnepelt.htmlA Grammy-díjas kanadai énekes nem akart a családjával lenni az ünnepek alatt, inkább egy hatalmas orgiát rendezett az otthonában. TV + SztárokOrigoLucy Hale pucér képei pornóoldalakra kerültekhttp://www.life.hu/sztarok/20161227-lucy-hale-kepei-pornooldalakon-sokan-irnak-neki-tamogatva-ot.htmlA 27 éves sztár telefonját egy hacker törte fel, majd megszerezte a meztelen képeit. Persze a fiatal szépség teljesen kiborult a dolog miatt. TV + Sztárok--Könnyek és fájdalom 2016-ban: ők döntöttek a szakítás mellett http://www.life.hu/sztarok/20161223-sztarok-akik-2016-ban-szakitottak-iszak-eszter-es-dobrady-akos.html2016-ban is több magyar sztárkapcsolat jutott mélypontra, a felek pedig a szakítás mellett döntöttek. Sok rajongó szinte ledöbbent, amikor az érintettek bejelentették a fájdalmas hírt, ám elmondásuk szerint ez a döntés a legjobb, ami születhetett. TV + Sztárok--Sarka Kata az elmúlt évről vallott: egyedül, két kisgyerekkel jól megállta a helyéthttp://www.life.hu/sztarok/20161227-sarka-kata-szamara-nehez-volt-a-2016os-ev.htmlMindenki tudja, hogy Sarka Kata és Hajdú Péter házassága tönkrement. Azt viszont kevesen sejtik, hogy milyen nehéz is volt valójában számukra ez az időszak. Sarka Kata számot vetett az elmúlt évvel: elárulta, nem ez volt élete legjobb időszaka, de változtatni akart az életén, és eddig jól megállta a helyét egyedül, két kisgyerekkel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.