Jennifer Lopez új szerelme ellen lázadnak a rajongók

Forrás: Valerie Macon / AFP -
Drake szerelem Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cuki szerelmes fotót tett közzé Jennifer Lopez és Drake, de a rajongók nagyon indulatosan reagáltak a frissen kibontakozó románcra.

A szerelmesek éppen csak felvállalták a kapcsolatukat, de a legtöbben már azzal vannak elfoglalva, hogy vajon meddig fog tartani a románc. Sokan azt feltételezik, hogy tavasszal már sehol nem lesz a sztárok kapcsolata, pedig Jenniferre nem is jellemző, hogy futó kalandokba kezdene.

Jennifer Lopez új szerelmét nem támogatja a közvélemény Forrás: Valerie Macon / AFP

Azt pletykálják Drakeről, hogy szándékosan mindig hírességeket választ maga mellé, hiszen legutóbb Rihannával ápoltak szorosabb kapcsolatot, aki ki is fejezte véleményét a friss szerelmesekről:

"Rihanna csalódott, mert ősszel még Drake-kel egy párt alkottak, most pedig már Lopezt tartja a karjaiban. A fiatal sztár jó kapcsolatban volt Jenniferrel, de mostmár nem követi őt az Instagramon, vagyis számára a barátság véget ért" - árulta el egy bennfentes a Mirrornak.

Jennifert is bőven érték támadások, nem csak a rappert. A kommentelők egy része szerint hiba volt összeállni az énekesnővel, mert úgy is hamarosan ki fogja dobni. Más vélemények szerint csak a hírnevüket akarják egymással erősíteni, és biztosan nincsenek valós érzelmek a háttérben.

Nem tudni, hogy a szerelem meddig fog tartani, de várható volt, hogy előbb utóbb felvállaják a kettejük közti kapcsolatot, ugyanis egyre többször mutatkoztak egymás társaságában, és ez mindenkinek feltűnt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.