Végleg szakított Nagy Ervin és kedvese

Forrás: Origo -
Nagy Ervin Válótársak szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A páros igyekezett mindent megtenni annak érdekében, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat, de sajnos nem jártak sikerrel. 

Mostmár hivatalosan is külön utakon jár Nagy Ervin, és gyermekének édesanyja, Váczi Rozi. 10 év után döntöttek úgy, hogy külön folytatják, bár állításuk szerint megpróbálták megjavítani, ami tönkrement.

Ervin azt is elárulta, hogy a szétválásuk már nem annyira számít új hírnek, csak nem szerették volna nagy dobra verni a helyzetüket:

Nagy Ervin külön útra tért a családjától Forrás: Origo

A szakításunk nem új keletű dolog, Rozival egy éve megállapodtunk, hogy külön utakon folytatjuk tovább. Azóta mindketten új életet kezdtünk, amelyben természetesen a kislányunknak ugyanolyan helye van, mint amikor még együtt voltunk az anyukájával. Lolát ugyanúgy imádjuk mindketten..." - mesélte a Story Magazinnak Ervin.

A férfi, aki a mellrák elleni alapítvány nagykövete, a Válótársak című sorozatban is épp egy válságos helyzetben lévő karaktert játszik, ahogy kollégája, Stohl András is. Csupán a sors fintora lehet, hogy mindketten magánéleti nehézségekkel küzdenek a való életben is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.