Carrie Fisher furcsa végakaratot választott magának

Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Philipp Mertens/Geisler-Fotopres -
színésznő Star Wars Carrie Fisher végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy régebben megjelent könyvéből kiderült: furcsa végakaratot választott magának a Star Wars Leia hercegnője. 

A "Wishful Drinking" című könyvében hosszasan mesél arról, hogy milyen nehézségekkel kellett szembenéznie a Star Wars forgatása során. George Lucas már a felvételek első napján közölte vele, hogy nem viselhet melltartót a munkálatok ideje alatt. Carrie nem igazán értette a logikát a rendező kérésében, de elfogadta a helyzetet.

Carrie Fisher érdekes végakaratot talált ki magának Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Philipp Mertens/Geisler-Fotopres

Később Lucas így magyarázta döntését: "az űrben nincsenek melltartók. Ha kimész az űrbe, a tested súlytalanná válik, vagyis nincs is szükséged a fehérneműre. Másfelől pedig a gravitáció megszűnésével a testünk tágulni kezd, de a melltartó nem tud egy ponton túl már tovább tágulni, vagyis megfojtana minket" - írta meg az Indy100.

A színésznő teljesen meghökkent a magyarázat hallatán, sőt kifejezetten a szívéhez nőttek Lucas szavai:

"Ebből szerintem fantasztikus gyászjelentést lehetne írni, ezért arra kértem a barátaimat, hogy így adjanak hírt a halálomról, ha egyszer meghalok: Holdfénybe fulladt, a saját melltartója fojtotta meg"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.