Debreczeni Zita egy mexikói tengerparton sütkérezik

Forrás: Instagram/Zitadebreczeni -
Mexikó Újév Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lélegzetelállító helyen pihen Debreczeni Zita, neki már biztosan jól indul az éve. A fotós Mexikó egyik gyönyörű tengerpartján tengeti az év első napjait.

Míg a legtöbb ember szenved a szilveszter utáni munkanap miatt, Debreczeni Zita egy lélegzetelállító tengerparton pihenget. A fotós - aki korábban a karácsonyi hagyományaiba avatta be a LIfe.hu olvasóit - álomszép helyen köszöntötte a 2017-et, mégpedig a mexikói Tulumban.

Már a mesés tengerpart látványa is éppen elég ahhoz, hogy jól induljon az év, az pedig hab a tortán, hogy a kellemes meleg idő miatt még mindig lehet sütkérezni a napsütésben. Debreczeni Zita sem hagyta ki ezt az élményt, hiszen a nyári napfürdőzésnél csak egy jobb dolog van, mégpedig az, ha ugyanezt télen teheti meg az ember.

Khloé Kardashian újra szerelmes: ő a szerencsés! http://www.life.hu/sztarok/20170102-khloe-kardashian-pasija-egy-nba-jatekossal-tristan-thompsonnal-kavar.htmlA 32 éves amerikai televíziós személyiség végre a nyilvánosság előtt is felvállalta kapcsolatát, sőt több közös fotó is készült a párról. TV + Sztárok--Medveczky Ilona szerelmi csalódáson esett át 2016-banhttp://www.life.hu/sztarok/20170102-medveczky-ilona-szerelmi-csalodas-video.htmlA Mokka című műsorban vallott elmúlt évéről a díva, Medveczky Ilona. Kiderült, hogy egy komoly szerelmi csalódáson esett át... TV + Sztárok--Állítják: Jennifer Lopez és Drake kapcsolata kamu! http://www.life.hu/sztarok/20170102-jennifer-lopez-es-drake-egy-par-csokolozos-video-a-parrol.htmlBár a hírek szerint a 47 éves énekesnő és a 30 éves rapper a két ünnep között összejött, sokak szerint ez csak egy jól kitalált hazugság. TV + SztárokOrigoNem hozzák haza Gábor Zsazsa hamvait: özvegye szerint rossz állapotban van a síremlékhttp://www.life.hu/sztarok/20170102-gabor-zsazsa-siremleke-rossz-allapotban-van-nem-hozzak-haza-a-maradvanyait.htmlGábor Zsazsát december 30-án búcsúztatták el a Good Shepherd-templomban. Akkor még úgy lehetett tudni, hogy a dívai hamvait akaratának megfelelően később Magyarországra szállítják. Azonban meglehet, hogy ez nem fog egyhamar bekövetkezni, ugyanis Zsazsa özvegye nem elégedett a temetővel. TV + SztárokOrigoRobbie Williams csúnyán magára haragította a rajongókat http://www.life.hu/sztarok/20170102-robbie-williams-kezfertotlenitovel-mosott-kezet-a-koncert-kozben.htmlBár a Grammy-díjra jelölt sztárt emberek milliói szeretik a világon, az ilyen húzásokkal igencsak magára haragítja a rajongókat. TV + Sztárok--Szerelme vallott: George Michael nem akart meghalnihttp://www.life.hu/sztarok/20170102-kiderult-nehany-uj-informacio-george-michael-halala-kapcsan.htmlGeorge Michael halálával kapcsolatban rengeteg hír terjeng. Bizonyos információk szerint véletlenszerűen hunyt el, míg mások szerint szándékosan oltotta ki saját életét. Most azonban Fadi Fawaz, a sztár egykori szerelme tiszta vizet öntött a pohárba. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.