Nem hozzák haza Gábor Zsazsa hamvait: özvegye szerint rossz állapotban van a síremlék

Forrás: AFP -
síremlék temetés Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gábor Zsazsát december 30-án búcsúztatták el a Good Shepherd-templomban. Akkor még úgy lehetett tudni, hogy a dívai hamvait akaratának megfelelően később Magyarországra szállítják. Azonban meglehet, hogy ez nem fog egyhamar bekövetkezni, ugyanis Zsazsa özvegye nem elégedett a temetővel.

Los Angelesben búcsúztak el szerettei és barátai Gábor Zsazsától december 30-án. Ahogy azt a Life.hu megírta, a gyászmisét a Good Shepherd-templomban tartották, a búcsúztatást pedig a Westwood Village Memorial Parkban, ahol többek között Marilyn Monroe is nyugszik. A magyar származású díva végakarata azonban másról szólt: ő itthon szeretett volna nyugodni a Kozma utcai zsidó temetőben.

Gábor Zsazsa akarata még nem teljesülhet Forrás: AFP

Sajnos azonban még egy darabig nem teljesülhet Gábor Zsazsa utolsó kívánsága. Özvegye, Frédéric von Anhalt ugyanis nincs megelégedve az itthoni sírhely állapotával.

"Vélhetően a közeljövőben nem teljesülhet Zsazsa álma"

- mondta a Blikknek a herceg. Csak akkor szállíttatja haza a díva maradványait, ha felújítják a síremléket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.