Khloé Kardashian újra szerelmes: ő a szerencsés!

Forrás: NORTHFOTO -
fotó párkapcsolat Khloe Kardashian Tristan Thompson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 32 éves amerikai televíziós személyiség végre a nyilvánosság előtt is felvállalta kapcsolatát, sőt több közös fotó is készült a párról.

Khloé az Instagramra posztolt egy csókolózós fotót új barátjával, a 25 éves NBA játékossal, Tristan Thompsonnal. Persze ezt követte egy közös vacsora Miami egyik legnépszerűbb éttermében, ahová már kézenfogva érkeztek. A celeblány a hírek szerint nagyon szerelmes, sőt egy közeli barát elmondása szerint megtalálta az igazit!

❤️

Khloé (@khloekardashian) által közzétett fénykép,

A modell tavaly vált el férjétől: Lamar Odom és Khloé közel hét évig voltak házasok. Lehet, hogy hamarosan újra oltár elé áll?

Szerelme vallott: George Michael nem akart meghalnihttp://www.life.hu/sztarok/20170102-kiderult-nehany-uj-informacio-george-michael-halala-kapcsan.htmlGeorge Michael halálával kapcsolatban rengeteg hír terjeng. Bizonyos információk szerint véletlenszerűen hunyt el, míg mások szerint szándékosan oltotta ki saját életét. Most azonban Fadi Fawaz, a sztár egykori szerelme tiszta vizet öntött a pohárba. TV + Sztárok--Öngyilkos lett George Michael - állítja a párjahttp://www.life.hu/sztarok/20170101-ongyilkos-lett-george-michael-allitja-a-parja.htmlSzerelme, Fadi Fawaz állítása szerint George Michael csak arra vágyott, hogy meghaljon. Állítja, az énekes önkezével vetett véget életének. TV + Sztárok--Boldogságot sugárzó képet posztolt Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20170101-boldogsagot-sugarzo-kepet-posztolt-rekasi-karoly-pikali-gerdaval.htmlBár felröppent a hír, hogy Rékasi Károly balesete beárnyékolja a Pikali Gerdával való kapcsolatát is, ők rácáfolnak erre. TV + Sztárok--Bakács Tibor Settenkedő: "Borzalmas az anyagi helyzetem..."http://www.life.hu/sztarok/20161231-bakacs-tibor-settenkedo-visszaterne.htmlRossz anyagi körülmények között él, és állandó, stabil munkája sincs Bakács Tibornak, de most nagy visszatérésre készül. A kritikust, a Megasztár egykori zsűritagját barátai segítik. TV + Sztárok--Állítják: családos emberbe szeretett bele Kondákor Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20161231-kondakor-zsofi-ujra-egy-joban-rosszban-szereplobe-lett-szerelmes.htmlAhogy megírtuk, már jó ideje nincs együtt Kondákor Zsófi és Kembe Sorel. Most azonban az is napvilágot látott, miért költözött el a férfi otthonukból. TV + SztárokOrigoCarrie Fisher furcsa végakaratot választott magánakhttp://www.life.hu/sztarok/20161230-carrie-fishernek-volt-vegakarata.htmlEgy régebben megjelent könyvéből kiderült: furcsa végakaratot választott magának a Star Wars Leia hercegnője. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.