Gábor Zsazsa hamvait férje nem hagyta a sírban: kihantolta és hazavitte

Forrás: AFP -
maradvány urna Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gábor Zsazsát Los Angelesben búcsúztatták, és ott került sor az egykori díva temetésére is. Nem nyugodott azonban sokáig a sírban, ugyanis özvegye néhány nappal később hazavitte hamvait. Frédéric von Anhalt még nem tett le arról, hogy Magyarországra hozza Zsazsa maradványait.

Gábor Zsazsa hosszantartó betegség után hunyt el, búcsúztatója Los Angelesben volt. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, a gyászmisét a Good Shepherd-templomban tartották, a temetésre pedig a Westwood Village Memorial Parkban került sor. Az egykori díva azonban nem nyugodott sokáig a sírban, férje ugyanis hazavitte hamvait néhány nappal a temetés után.

Nem a temetőben nyugszik Gábor Zsazsa Forrás: AFP

"Való igaz, a feleségemnek testvére, Gábor Éva mellett lenne a helye most a temetőben. De

nem akartam egy olyan sírban hagyni, amelyen még tábla sincs.

A fémlapot, amelyen a neve is szerepel majd, már készítik, de ez egy ideig eltarthat. Addig Zsazsa mellettem marad" - árulta el a Bild nevű lapnak az özvegy, aki azt is elmondta hol van most az urna: egy kisasztalon, a telefon mellett. "A feleségem imádott telefonálni. Amikor meg már ő maga nem volt képes rá, mindig hallani akarta, amikor én telefonálok. Most ismét lehetősége van rá" - mondta Frédéric von Anhalt, aki még nem tett le arról, hogy Zsazsa kívánsága szerint hazahozza hamvait, de előbb fel kell újítani a sírhelyet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.